ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Το Τρίτο Στεφάνι» του Ταχτσή για δύο online προβολές από το θέατρο Παλλάς

«Το Τρίτο Στεφάνι» του Ταχτσή για δύο online προβολές από το θέατρο Παλλάς

Μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές παραγωγές της χρονιάς, «Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή που έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, θα προβληθεί διαδικτυακά για δύο μοναδικές παραστάσεις, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 20:30 και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 19:00.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν η Μαρία Καβογιάννη και η Μαρία Κίτσου. Μαζί τους ένας εικοσαμελής θίασος σημαντικών ηθοποιών, υπό την πρωτότυπη μουσικής του Μίνου Μάτσα, φέρνει επί σκηνής τους ήχους και τις εικόνες μιας ολόκληρης εποχής.

«Σε μια περίοδο που το ζωντανό θέατρο δεν επιτρέπεται, η θεατρική πράξη βρίσκει νέους τρόπους να προσεγγίσει το κοινό και να προσφέρει στην ψυχή και στο πνεύμα μας, μέχρι να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο». Με τη σκέψη αυτή και εν αναμονή της επαναλειτουργίας των θεάτρων, οι «Θεατρικές Σκηνές» δίνουν την δυνατότητα στο κοινό όλης της χώρας, αλλά και στους Έλληνες του εξωτερικού να παρακολουθήσουν την παράσταση που ανέβηκε για 15 ημέρες και σημείωσε τεράστια επιτυχία με καθημερινά sold-out.

Με καταγραφή υψηλής ανάλυσης, με χρήση πολλαπλών καμερών και με ειδικά διαμορφωμένη τηλεσκηνοθεσία υπό την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, οι Θεατρικές Σκηνές επιχειρούν να μεταφέρουν την μαγεία του θεάτρου κατευθείαν από τη σκηνή, στην ασφάλεια του σπιτιού μας.

Το μυθιστόρημα του Ταχτσή, από τα πολύ αγαπημένα του ελληνικού κοινού, είναι μια κατάθεση μνήμης όπου μέσα από τις προσωπικές ιστορίες των ηρώων περνάει ολόκληρη η σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Όχι με διάθεση διδακτική, αλλά μ᾽ ένα σπάνιο χιούμορ που αναδεικνύει καίρια όλα εκείνα για τα οποία αξίζει να παλεύει κανείς στη ζωή.

Info

Διασκευή: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Νίκος Μανουσάκης

Μουσική: Μίνως Μάτσας

Σκηνικά: Πάρις Μέξης

Φωτισμοί: Αλέκος Γιάνναρος

Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα

Κίνηση: Κική Μπάκα

Διανομή (αλφαβητικά): Κώστας Ανταλόπουλος, Ειρήνη Βαλατσού, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Δανάη Επιθυμιάδη, Μαρία Καβογιάννη, Δημήτρης Καραβιώτης, Σύρμω Κεκέ, Μαρία Κίτσου, Τάσος Λέκκας, Ορνέλα Λούτη, Γιώργος Μακρής, Δημήτρης Μανδρινός, Στάθης Μαντζώρος, Καλλιρρόη Μυριαγκού, Γιώργος Νούσης, Ελευθερία Παγκάλου, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Ελίζα Σκολίδη, Μενέλαος Χαζαράκης, Γιώργος Ψυχογυιός.

Τιμή ηλεκτρονικού εισιτηρίου: 12,99 ευρώ.

Ηλεκτρονικό εισιτήριο στη διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/theatre/streaming/to-trito-stefani/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ