ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Φοίβος Δεληβοριάς ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του ΚΠΙΣΝ

Ο Φοίβος Δεληβοριάς ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του ΚΠΙΣΝ
@ΚΠΙΣΝ

Σήμερα Τρίτη 1η Δεκεμβρίου στις 19.00, ο χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει online με μια γιορτή που σηματοδοτεί την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου, αλλά και του χριστουγεννιάτικου προγράμματός του.

Η φετινή εκδήλωση φωταγώγησης του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, λόγω των μέτρων για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού και θα μεταδοθεί μέσω live streaming στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ (www.snfcc.org), το κανάλι του στο YouTube και τη σελίδα του στο Facebook.

Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Τα γιορτινά φώτα ανάβουν και χαρίζουν λάμψη στα στολισμένα πλατάνια που καθρεφτίζονται στο Κανάλι, οι φωτεινές εγκαταστάσεις πλημμυρίζουν με φως το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, τα έλατα δεσπόζουν στην Αγορά, τα Σιντριβάνια συμμετέχουν κι αυτά στη γιορτή χορεύοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Όλα συμπληρώνουν το παραμυθένιο σκηνικό που έχει πλέον αναδείξει το ΚΠΙΣΝ σε έναν από τους πιο αγαπημένους χριστουγεννιάτικους προορισμούς.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια σε μια online συναυλία ειδικά σχεδιασμένη για το ΚΠΙΣΝ. Μαζί του το κουαρτέτο του (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto), η τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη, οι κωμικοί Θανάσης Αλευράς και Βύρων Θεοδωρόπουλος και special guest o Vassilikos.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ