ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντέιβιντ Λιντς: Είπε το «ναι» στο Netflix - Θα σκηνοθετήσει τηλεοπτική σειρά

Ντέιβιντ Λιντς: Είπε το «ναι» στο Netflix - Θα σκηνοθετήσει τηλεοπτική σειρά
ΑP Photo

Ο ένας σκηνοθέτης μετά τον άλλον υποκύπτουν στα θέλγητρα του Netflix, το οποίο έτσι κι αλλιώς αυτήν την εποχή μοιάζει σαν μονόδρομος μέσα στην κρίση που μαστίζει την κινηματογραφική βιομηχανία.

Παρόλα αυτά, η προσθήκη του ονόματος του Ντέιβιντ Λιντς στο δυναμικό του συνδρομητικού δικτύου είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, καθώς δίνει έναν πολύ διαφορετικό τόνο από τον κατά κανόνα εμπορικό προσανατολισμό που έχει ως τώρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Production Weekly, ο Αμερικανός σκηνοθέτης πρόκειται να σκηνοθετήσει μια σειρά για το Netflix, με τον προσωρινό τίτλο Wisteria. Δεν υπάρχει καμία επιπλέον πληροφορία γύρω από αυτό το πρότζεκτ και το ίδιο το Netflix αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο επιβεβαιώνοντας την πληροφορία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πάντως, ο Λιντς θα είναι σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς και παραγωγός της θα είναι η επί πολλά χρόνια συνεργάτης του, Σαμπρίνα Σάδερλαντ. Τα γυρίσματα της σειράς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θ' αρχίσουν τον ερχόμενο Μάιο στα Calvert Studios στο Λος Άντζελες.

Τελευταίο πρότζεκτ του σκηνοθέτη ήταν η μικρού μήκους ταινία «What did Jack do?» στην οποία πρταγωνιστούν ο ίδιος και μία ανθρωπόμορφη μαϊμού.

Ο Λιντς κατά την περίοδο της καραντίνας πρόβαλε αρχειακό υλικό του στο YouTube και κατά διαστήματα παρουσίαζε, με το δικό του τρόπο, δελτία καιρού.

Το Ίδρυμα Ντέιβιντ Λιντς, η οργάνωση που έχει ιδρύσει ο σκηνοθέτης για την προώθηση του Υπερβατικού Διαλογισμού, διοργανώνει στις 3 Δεκεμβρίου live διαδικτυακή συναυλία με τη συμμετοχή των Γκράχαμ Νας, Έλβις Κοστέλο, Στινγκ και άλλων καλλιτεχνών. Η εκδήλωση «Meditate America» διοργανώνεται με στόχο την υποστήριξη δωρεάν σεμιναρίων Υπερβατικού Διαλογισμού σε ενήλικες και παιδιά που έχουν ανάγκη, συμπεριλαμβανομένων εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στις πρώτες γραμμές της μάχης κατά της πανδημίας της COVID-19, βετεράνων που είναι αντιμέτωποι με διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD) και κατάθλιψη και οικογενειών που ζουν σε κοινότητες που κινδυνεύουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ