ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Έλι Γκολντστάιν γράφει ιστορία: Το πρώτο μοντέλο με σύνδρομο Down στο εξώφυλλο του Allure

Η Έλι Γκολντστάιν γράφει ιστορία: Το πρώτο μοντέλο με σύνδρομο Down στο εξώφυλλο του Allure
Instagram

Η Έλι Γκολντστάιν πάντα ήθελε να γίνει διάσημη. Και έγινε, χωρίς να αφήσει το γεγονός ότι γεννήθηκε με σύνδρομο Down να την εμποδίσει.

Η Έλι γράφει ιστορία και πρόσφατα κατέρριψε ένα ακόμη εμπόδιο για τα άτομα με αναπηρίες. Το 18χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε για το νέο εξώφυλλο του ψηφιακού τεύχους του Allure, μέρος της νέας σειράς του περιοδικού μόδας με τίτλο: «Η Ομορφιά της Προσβασιμότητας». Η σειρά εξερευνά την ένταξη και την εκπροσώπηση των ατόμων με αναπηρίες στην βιομηχανία ομορφιάς και όχι μόνο.

Η αρχισυντάκτρια ομορφιάς του Allure, Νταϊάνα Ματζόνε μίλησε με την Έλι Γκολντστάιν για την ιστορική συνεργασία της για τη διαφημιστική εκστρατεία του Gucci Beauty.

«Όταν είδα την εικόνα μου στο Instagram του Gucci Beauty, σκέφτηκα: "Ουάου! Ποια είναι αυτή; Είμαι εγώ;!". Οι φίλοι και η οικογένειά μου την είδαν. Ένιωσα πολύ ξεχωριστά», είπε η Έλι, που είναι Βρετανίδα.

https://www.instagram.com/p/CIQzhEvJNug

Η 18χρονη είπε ότι σε ηλικία πέντε ετών άρχισε να ασχολείται με τον χορό και στη συνέχεια εμφανίστηκε σε μια σχολική θεατρική παραγωγή του έργου «Ο Τζακ και η Φασολιά» που την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι της άρεσε να βρίσκεται στο προσκήνιο.

«Όταν έκανα το θεατρικό αποφάσισα ότι ήθελα να συνεχίσω» είπε. «Μου αρέσει να με βλέπουν», συνέχισε.

https://www.instagram.com/p/CIQwlcCp5aQ

Συνέχισε τις θεατρικές σπουδές και μαθήματα χορού και εμφανίστηκε σε παραγωγές στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου και στο Royal Albert Hall. Και λίγο καιρό πριν από τα 15α γενέθλιά της, όταν η μητέρα της άκουσε για ένα νέο πρακτορείο ταλέντων που αντιπροσώπευε ανθρώπους με ορατές διαφορές και αναπηρίες, ξεκίνησε και η εντυπωσιακή πορεία της στο χώρο της μόδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ