ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Drake: Πουλάει ένα αρωματικό κερί το οποίο μυρίζει ακριβώς όπως εκείνος

Drake: Πουλάει ένα αρωματικό κερί το οποίο μυρίζει ακριβώς όπως εκείνος
Associated Press

Ο Drake κυκλοφόρησε μια σειρά από πέντε διαφορετικά αρωματικά κεριά, ένα εκ των οποίων αναδίδει το άρωμα του ίδιου του Drake.

Το κερί το οποίο μυρίζει σαν αυτόν έχει την ονομασία «Carby Musk» και ο 34χρονος γνωστός ράπερ θα το κυκλοφορήσει μέσω του νέου brand Better World Fragrance House (BWFH). Το κερί αυτό κοστίζει 80 δολάρια (66,23 ευρώ), ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα της σειράς, Sweeter Tings, Williamsburg Sleepover, Good Thinkts και Muskoka κοστολογούνται στα 48 δολάρια (39,74 ευρώ).

Σύμφωνα με τη διαφημιστική καμπάνια «έχει μια εσωστρέφεια, αποδίδοντας την ομορφιά του εσωτερικού μας κόσμου, και μια εξωστρέφεια, όσον αφορά τον τολμηρό και λαμπερό εαυτό που θέλουμε να δείχνουμε στους άλλους».

Η μυρωδιά του Carby Musk διαθέτει νότες από μόσχο, κεχριμπάρι, κασμίρ, σουέντ και βελούδο, μιμείται δηλαδή το προσωπικό άρωμα που φορά ο ράπερ στην καθημερινή του ζωή.

Ο Drake, μάλιστα, προτείνει στους αγοραστές «να ανάψουν πρώτη φορά το Carby Musk ακούγοντας παράλληλα το άλμπουμ του «Midnite – Live In Eugene» το οποίο, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, του έδωσε την έμπνευση για την δημιουργία του κεριού».

https://www.instagram.com/p/CF56jpOHgjm

Το αρωματικό κερί είναι διαθέσιμο προς αγορά σε καταναλωτές παγκοσμίως μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας Revolve, και έχει ήδη ξεπουλήσει.

Drake is selling a scented candle that smells like... Drake by Marianne Garvey

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ