ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η κόρη του Στιβ Τζομπς κάνει το ντεμπούτο της στον κόσμο του μόντελινγκ

Η κόρη του Στιβ Τζομπς κάνει το ντεμπούτο της στον κόσμο του μόντελινγκ
Instagram

Η μικρότερη κόρη του συνιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς, η Ιβ, ξεκίνησε τη δική της καριέρα, όχι στον κόσμο των επιχειρήσεων, αλλά σε αυτόν της μόδας.

Η Ιβ Τζομπς, κόρη του Στιβ και της Λόρεν Πάουελ Τζομπς έκανε το ντεμπούτο της με μια διαφημιστική καμπάνια για το Glossier’s, στην οποία ποζάρει μέσα σε μια μπανιέρα.

Η 22χρονη Ιβ αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ότι θα συμμετείχε στην καμπάνια της εταιρείας καλλυντικών, αναρτώντας τις στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση. «Χίλια ευχαριστώ στην Έμιλι Βάις και σε όλους στην Glossier», έγραψε στη λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/CITn6A-Fz7o

Η ανάρτηση έχει δεκάδες σχόλια, ανάμεσα στα οποία και ένα από την Τζένιφερ Γκέιτς, την 24χρονη κόρη του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς, η οποία είναι φίλη της Ιβ.

Η Ιβ Τζομπς ασχολείται εδώ και χρόνια με την ιππασία και κατέχει την 5η καλύτερη θέση στους αναβάτες κάτω των 25 ετών. Παράλληλα, είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, εκεί όπου γνωρίστηκαν οι γονείς της.

@AP Photo

Η γνωριμία τους έγινε το 1989, όταν ο Τζομπς έδωσε μία διάλεξη εκεί, ενώ η Λόρεν Πάουελ ήταν φοιτήτρια. Παντρεύτηκαν και απέκτησαν τρία παιδιά, τον 29χρονο Ριντ, την 25χρονη Έριν και την 22χρονη Ιβ. Ο Στιβ Τζομπς είχε και μια μεγαλύτερη κόρη, από προηγούμενη σχέση του, τη 42χρονη Λάιζα Μπρέναν Τζομπς.

Ο Στιβ και η Λόρεν Πάουελ Τζομπς (AP Photo)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ