ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ - Έχασε 11 κιλά για την τελευταία του ταινία

Στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ - Έχασε 11 κιλά για την τελευταία του ταινία
(AP Photo/Alastair Grant)

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζορτζ Κλούνεϊ πλήρωσε με την υγεία του την τελειομανία του. Ο ηθοποιός νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο, μετά την απώλεια 11 κιλών, προκειμένου να ερμηνεύσει το ρόλο του στην ταινία «The Midnight Sky», την οποία σκηνοθέτησε ο ίδιος.

«Νομίζω ότι προσπαθούσα πολύ σκληρά για να χάσω γρήγορα βάρος και μάλλον δεν φρόντισα τον εαυτό μου», είπε ο 59χρονος ηθοποιός, ο οποίος στην ταινία ερμηνεύει το ρόλο ενός επιστήμονα που έχει επιζήσει από μια παγκόσμια καταστροφή.

Ο χαρακτήρας του Κλούνεϊ βρίσκεται στην Αρκτική και προσπαθεί να επικοινωνήσει με ένα πλήρωμα αστροναυτών, θέλοντας να τους προειδοποιήσει να μην επιστρέψουν στην Γη.

«Χρειάστηκαν αρκετές ημέρες για να γίνω καλά και δεν ήταν εύκολο, διότι για να σκηνοθετήσεις χρειάζεσαι πολλή ενέργεια», είπε ο ηθοποιός στην The Daily Mirror.

Αφού μπήκε στο νοσοκομείο, 4 ημέρες προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα της δυστοπικής ταινίας που θα προβληθεί από το Netflix, ο Τζορτζ Κλούνεϊ διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα.

Η ασθένεια αυτή είναι ιδιαίτερα σοβαρή και να απειλήσει ακόμη και τη ζωή του πάσχοντα, ωστόσο ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο μετά από λίγες ημέρες.

Η απώλεια βάρους δεν ήταν η μόνη αλλαγή στην εμφάνιση του ηθοποιού για τις ανάγκες του ρόλου. «Αναγκάστηκα να αφήσω μια απαίσια, μεγάλη γενειάδα και ο γιος μου τη λάτρεψε γιατί έκρυβε πράγματα σε αυτήν, τα οποία δεν γνώριζα μέχρι την ώρα που πήγαινα στην δουλειά και έλεγα: ‘Ω, υπάρχει ένα ξυλάκι από γλειφιτζούρι μέσα στα γένια μου», συνέχισε ο Κλούνεϊ. «Όμως, η σύζυγός μου και η κόρη μου ήταν πολύ χαρούμενες όταν ξυρίστηκα επειδή ήταν πολύ δύσκολο να βρουν ένα πρόσωπο κάτω από όλο αυτό το χάος».

Το «Midnight Sky» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ