ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζόνι Ντεπ: Πληρώθηκε 16 εκατομμύρια δολάρια για μια ταινία στην οποία δεν έπαιξε

Τζόνι Ντεπ: Πληρώθηκε 16 εκατομμύρια δολάρια για μια ταινία στην οποία δεν έπαιξε
imdb

Μέσα σε όλα του τα δεινά, ο Τζόνι Ντεπ κατάφερε αυτό που κατά βάθος θα θέλαμε όλοι: Πληρώθηκε 16 εκατομμύρια δολάρια χωρίς να δουλέψει ούτε μια μέρα...

Όπως αποκάλυψε το The Hollywood Reporter, ο Ντεπ πήρε ολόκληρο το μισθό του για την τρίτη ταινία της σειράς Fantastic Beasts, παρότι εξαναγκάστηκε σε παραίτηση τον περασμένο μήνα.

Η εξέλιξη ήλθε μετά τη δικαστική ήττα του Ντεπ στη διαμάχη του με τη Sun, αναφορικά με το δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει ασκήσει βία στην πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ. Το δικαστήριο έκρινε ότι όσα αναφέρονταν στο δημοσίευμα -τουλάχιστον 14 περιστατικά σωματικής βίας εναντίον της Χερντ- ήταν αληθινά.

Αμέσως μετά την απόφαση ζητήθηκε από τον Ντεπ να παραιτηθεί από την ταινία, κάτι το οποίο και έκανε, με μια δημόσια δήλωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/CHQXHimJvAC

Υπήρξαν και στο παρελθόν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο ηθοποιός θα έπαιρνε ολόκληρο το μισθό του, κανείς δεν ήξερε το ακριβές ποσό. Ο Ντεπ, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στις άλλες δύο ταινίες, γύρισε μόνο μια σκηνή για την τρίτη κατά σειρά ταινία της σειράς, πριν αντικατασταθεί από τον Μαντς Μίκελσεν.

Η διαμάχη του Ντεπ με την Χερντ είχε προκαλέσει εδώ και καιρό δυσαρέσκεια στην παραγωγή των ταινιών, όμως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον υπερασπίστηκαν. Ανάμεσά τους και η συγγραφέας των Fantastic Beasts και του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, η οποία είχε δηλώσει ότι ο Ντεπ είναι σε δύσκολη θέση και η ίδια είναι πολύ χαρούμενη που ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στις ταινίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ