ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Kιμ Καρντάσιαν απαντάει στους επικριτές της με χειμαρρώδη λόγο

H Kιμ Καρντάσιαν απαντάει στους επικριτές της με χειμαρρώδη λόγο

“Ήθελα να γράψω ένα κείμενο για όλα όσα γράφτηκαν στο Twitter μου τα προηγούμενα βράδια. Στην πραγματικότητα, δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι ενοχλούνται από αυτό που επιλέγουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι να κάνουν στη ζωή τους. Δεν κάνω ναρκωτικά, σπάνια πίνω, δεν έχω διαπράξει ποτέ κάποια εγκληματική ενέργεια και παρόλα αυτά είμαι κακό πρότυπο επειδή είμαι υπερήφανη για το σώμα μου;” αναρωτήθηκε η Κιμ Καρντάσιαν σε ένα εκτενές κείμενο που υπερασπίζεται την επιλογή της να ποζάρει γυμνή είτε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, είτε όχι.

“Όλα με κάποιο τρόπο περιστρέφονται γύρω από το sex tape μου. Ένα sex tape που έγινε πριν από 13 χρόνια. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ! Κυριολεκτικά τοοοοοοόσο παλιά. Και οι άνθρωποι εξακολουθούν να θέλουν να μιλάνε γι 'αυτό;!;! Ξεπέρασα την αμηχανία και τον φόβο, και αποφάσισα να σταματήσω να δίνω σημασία και να προχωρήσω με τη ζωή μου. Δεν υπάρχει λόγος να είμαι συνεχώς σε θέση άμυνας απαριθμώντας τα επιτεύγματά μου για να αποδείξω ότι είμαι κάτι περισσότερο από αυτό που συνέβη πριν από 13 χρόνια” γράφει. “Ας προχωρήσουμε, επιτέλους. Eγώ έχω προχωρήσει” προσθέτει.

“Παίρνω δύναμη από το σώμα μου. Παίρνω δύναμη από τη σεξουαλικότητά μου. Παίρνω δύναμη από το να νιώθω άνετα μέσα στο δέρμα μου. Παίρνω δύναμη όταν δείχνω στον κόσμο τις ατέλειες μου και δε φοβάμαι για το τι μπορεί να πει κάποιος για μένα. Ελπίζω ότι μέσω αυτής της προβολής που μου έχει δοθεί, θα ενθαρρύνω τα κορίτσια και τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να πάρουν την ίδια δύναμη.

Παίρνω δύναμη από το σύζυγό μου, ο οποίος με αποδέχεται και με υποστηρίζει και με έκανε να νιώσω μια πρωτόγνωρη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.

Μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου και με αγαπά άνευ όρων.

Νιώθω πολύ τυχερή που μεγάλωσα περιτριγυρισμένη από ισχυρές, ανεξάρτητες γυναίκες. Τα μαθήματα ζωής που έχω πάρει από τις αδελφές μου, τη μητέρα μου και τη γιαγιά μου, θα περάσουν από μένα στην κόρη μου. Θέλω να νοιώθει υπερηφάνεια για τον εαυτό της. Θέλω να νιώθει άνετα με το σώμα της. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε έναν κόσμο όπου θα αισθάνεται άσχημα επειδή απλώς αποδέχεται ό, τι είναι αυτό που κάνει μια γυναίκα, γυναίκα.

Έχουμε 2016. Το να με επικρίνεται για το σώμα μου και να με αποκαλείται τσούλα πρέπει να σταματήσει. Αρνούμαι να ζήσω τη ζωή μου με τον κόσμο να μου υπαγορεύει τι να κάνω επειδή έχουν πρόβλημα με τη σεξουαλικότητά μου. Μπορείτε να είστε αυτοί που είστε και αφήστε εμένα να είμαι αυτή που είμαι.

Είμαι μητέρα. Είμαι μια γυναίκα, μια αδελφή, μια κόρη, μια επιχειρηματίας και μου επιτρέπεται να είμαι σέξι” καταλήγει.

Το κείμενο είναι αναρτημένο στην προσωπική ιστοσελίδα της reality star που είτε ενοχλεί, είτε όχι ξέρει πώς να σπάει είτε το διαδίκτυο, είτε τη μπάνκα στον αέρα.

Είτε διεκδικεί μια ελευθερία είτε όχι, η Καρντάσιαν είναι κυρίως ένα brand

Το 2014 κέρδισε 28 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που σχεδόν διπλασίασε σε 53 εκατομμύρια ως το τέλος το 2015, κυρίως χάρη στις επενδύσεις της στη smartphone γενιά με το παιχνίδι της Kim Kardashian: Hollywood ή τα προκλητικά emojis της.

Η Καρντάσιαν είναι προκλητική, είναι ανεξάρτητη, είναι μια γυναίκα που ξέρει να πουλάει τα πάντα επάνω της. Το παρελθόν, το παρόν, τα selfie και το μέλλον της και αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να της το αρνηθεί. Οι παρενέργειες της θα εκτιμηθούν εν ευθέτω χρόνο.

Snap!

Kαι snap ξανά!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ