ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Αριάνα Γκράντε αρραβωνιάστηκε για δεύτερη φορά

H Αριάνα Γκράντε αρραβωνιάστηκε για δεύτερη φορά
ΑP Photo

Με ένα πολύ εντυπωσιακό μονόπετρο που μάς έδειξε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Αριάνα Γκράντε ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Ντάλτον Γκομέζ.

Η 27χρονη ποπ τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μια φωτογραφία του εντυπωσιακού διαμαντένιου δαχτυλιδιού γράφοντας: «Για πάντα μαζί», καθώς και μερικά ακόμη στιγμιότυπα που είναι με τον σύντροφό της.

«Είναι πολύ ευτυχισμένοι και ενθουσιασμένοι. Οι γονείς τους είναι επίσης πολύ χαρούμενοι», είπε μια πηγή στο περιοδικό People για τον αρραβώνα της Γκράντε και τον Γκομέζ, ο οποίος δεν ασχολείται με την σόουμπιζ, αλλά είναι κτηματομεσίτης.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον περασμένο Ιανουάριο και έχουν περάσει την καραντίνα μαζί στο σπίτι της Αριάνα Γκράντε στο Λος Άντζελες. «Η Αριάνα δεν θέλει να κάνει δημόσια μια ακόμη σχέση της, γι’ αυτό και προσπαθεί να μην το γνωστοποιήσει, αλλά φαίνεται πολύ χαρούμενη με τον Ντάλτον», είχε δηλώσει μια πηγή τον περασμένο Μάρτιο.

Το περασμένο Μάιο έκαναν τελικά την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στην παρουσίαση του βιντεοκλίπ για το ντουέτο της Γκράντε με τον Τζάστιν Μπίμπερ «Stuck with U». Το ζευγάρι γνωστοποίησε ανοιχτά τη σχέση του τον Ιούνιο, στο Instagram, όταν μοιράστηκαν μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεό τους.

https://www.instagram.com/p/CJB4svPlDD_

Η Αριάνα Γκράντε είχε αρραβωνιαστεί και στο παρελθόν, με τον Πιτ Ντέιβιντσον, αλλά ο αρραβώνας εκείνος κράτησε μόνο λίγους μήνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ