ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O νέος Spider Man κάνει πρεμιέρα στο νέο trailer του Captain America: Civil War

O νέος Spider Man κάνει πρεμιέρα στο νέο trailer του Captain America: Civil War

Ο πόλεμος ξεκινάει αρχές Μαΐου και θέλει τους υπερήρωες διχασμένους. Καθώς η κυβέρνηση θέλει να θέσει υπό τον έλεγχό της τις υπερανθρώπινες δράσεις τους ο Captain America θέλει την ελευθερία του. Ο Iron Man θέλει την εποπτεία του. Το στρατόπεδο της Marvel χωρίζεται στα δύο και έτσι ο Εμφύλιος Πόλεμος ξεσπά.

Φιλόδοξη, επίκαιρη, μεγάλη σε διάρκεια (λέγεται ότι ίσως ξεπεράσει ακόμη και τα 150 λεπτά) η επόμενη περιπέτεια της Marvel θέλει να κάνει τη σκοτεινή οθόνη κτήμα της και να τη θρυμματίσει σε χίλια δυό κομμάτια. Οι σκηνοθέτες της ταινίας άλλωστε είναι κάτι παραπάνω από φιλόδοξοι.

Πρόσφατα οι Anthony και Joe Russo αποκάλυψαν ότι οι επιρροές τους όταν έφτιαχναν την ταινία, περιλάμβαναν έργα όπως τα Three Days of the Condor (3 Μέρες του Κόνδορα), The Parallax View (Υπόθεση Πάραλαξ) και Marathon Man (Ανθρωποκυνηγητό) αλλά και τα Seven και Νονός.

Επιλογές εξαιρετικές αν και κάπως παράταιρες, έχουν ήδη δημιουργήσει ένα buzz γύρω από την περιπέτεια που ξεκινάει από εκεί που σταμάτησε η προηγούμενη περιπέτεια του Captain America.

Captain America Civil War Official One Sheet Poster

Στο προηγούμενο trailer αξιωματούχος της αμερικάνικης κυβέρνησης είχε πει στον Captain: “Πολλοί σε βλέπουν σαν ήρωα. Υπάρχουν και κάποιοι που προτιμούν τον όρο 'αυτόκλητος τιμωρός'. Ενήργησες με απεριόριστη εξουσία και καθόλου εποπτεία. Είναι κάτι που ο κόσμος δεν μπορεί να ανεχτεί πια”.

Σε αυτό το trailer δεν υπάρχει κάποιος υπηρέτης του νόμου που κλέβει την παράσταση, δεν εντυπωσιάζουν οι απανωτές εκρήξεις και το πλήθος από νέες σκηνές που αποκαλύπτουν τον κακό χαμό που προετοιμάζει να ξεσπάσει λόγω Marvel στις σκοτεινές αίθουσες, αλλά ένα έντομο.

Ένας Spider-Man που κάνει την εμφάνιση του στο περίπου τελευταίο πλάνο για να χαιρετήσει κάθε ήρωα και να συστηθεί ως ο σύμμαχος του Iron Man σε μια περιπέτεια που κάνει reboot στον κλασικό μύθο του ήρωα με τον ιστό.

Ο νέος Spider-Man πλέον φέρει το πρόσωπο του νεαρού Tom Holland και αυτή είναι η πρώτη παγκόσμια πρεμιέρα του. Καλως ήρθε.

Spidey XCU.0

ΔΗΜΟΦΙΛΗ