ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τάνια Ρόμπερτς: Τελικά είναι ζωντανή - Το θρίλερ με την ανακοίνωση του θανάτου της

Τάνια Ρόμπερτς: Τελικά είναι ζωντανή - Το θρίλερ με την ανακοίνωση του θανάτου της
ΑP Photo

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του «θανάτου» της Τάνια Ρόμπερτς, ενός εκ των πιο εμβληματικών κοριτσιών του Τζέιμς Μποντ.

Αν και τη Δευτέρα ο ατζέντης της, Μάικ Πίνγκελ, ανακοίνωσε ότι η ηθοποιός, γνωστή από το ρόλο της στην ταινία του Τζέιμς Μποντ «A View to a Kill» αλλά και για την ταινία «Σίνα, η Βασίλισσα της Ζούγκλας» και τη σειρά «Άγγελοι του Τσάρλι», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, ο ίδιος δήλωσε αργότερα στο Associated Press ότι η Ρόμπερτς ήταν τελικά ζωντανή.

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση του Πίνγκελ, η κατάσταση της υγείας της ηθοποιού είναι πολύ σοβαρή.

Η ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού κατέρρευσε ενώ είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της κοντά στο σπίτι της στις 24 Δεκεμβρίου, όπως μετέδωσαν ξένα ΜΜΕ.

Ο Πίνγκελ είπε ότι εσφαλμένα δήλωσε ότι η Ρόμπερτς πέθανε, παρασυρόμενος από όσα του είπε ο σύντροφός της, Λανς Ο' Μπράιεν. Σύμφωνα με τον Πίνγκελ, λίγες ώρες αργότερα τού τηλεφώνησαν από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Ρόμπερτς και του είπαν ότι η ηθοποιός είναι ζωντανή και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική.

«Δεν είναι καλά τα πράγματα» είπε ο Πίνγκελ στο πρακτορείο PA, σύμφωνα με το BBC.

Ο Ο' Μπράιεν είπε στο CNNi ότι ήταν αναστατωμένος όταν έφυγε από το πλευρό της Ρομπερτς στο νοσοκομείο Cedars-Sinai, πιστεύοντας ότι είναι η τελευταία φορά που τη βλέπει ζωντανή.

Τη Δευτέρα το πρωί, όμως, του τηλεφώνησαν από το νοσοκομείο και του είπαν ότι η Ρόμπερτς είναι ακόμη ζωντανή.

Όταν έλαβε το τηλεφώνημα έδινε συνέντευξη στην εκπομπή Inside Edition και μιλούσε για το θάνατο της ηθοποιού.

Μετά το τηλεφώνημα ο σύντροφος της Ρόμπερτς σοκαρισμένος ακούγεται να λέει: «τώρα μου λέτε ότι είναι ζωντανή;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ