ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έλτον Τζον: Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του θα περιλαμβάνει τις κομμένες σκηνές του Rocketman

Έλτον Τζον: Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του θα περιλαμβάνει τις κομμένες σκηνές του Rocketman
ΑP Photo

Το «Rocketman» ήταν μια από τις κορυφαίες ταινίες του 2019 και τώρα πρόκειται να κυκλοφορήσει μια συνέχεια της, με περισσότερες λεπτομέρειες από την -αν μη τι άλλο- πολύ ενδιαφέρουσα ζωή του Έλτον Τζον.

Αυτή τη φορά θα είναι σε μορφή ντοκιμαντέρ και θα περιλαμβάνει όλες τις σκηνές που κόπηκαν από την ταινία.

Το ντοκιμαντέρ θα έχει τίτλο «The Pillars Of Hercules» -ένας τίτλος εμπνευσμένος από το μεσαίο όνομα του Τζον- και σύμφωνα με τη Sun θα διηγείται γεγονότα από τις περιοδείες του Άγγλου σταρ τη δεκαετία του 1970, με ακυκλοφόρητο οπτικοακουστικό υλικό. Ο κιθαρίστας του Τζον, Ντέιβι Τζόνστοουν, εργάζεται για το ντοκιμαντέρ εδώ και χρόνια και ελπίζει τώρα να κάνει συμφωνία με το Netflix για την προβολή του.

Ο Ντέιβι έχει πάρει την έγκριση του Έλτον Τζον.

Στη βιογραφική ταινία «Rocketman» παρουσιάστηκε ο αγώνας του Τζον να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, καθώς επίσης και στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο «Me» περιέγραψε πολλές από τις αποτυχημένες προσπάθειές του.

Ο Ντέιβι είπε ότι έβαλε το ντοκιμαντέρ σε αναμονή για έξι χρόνια ώστε να μην συμπέσει με την ταινία και την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του τραγουδιστή. «Ήταν απόλυτα σωστό που το έκανα αυτό γιατί δεν ήθελα να δημιουργήσω εμπόδια σε ένα από αυτά τα έργα. Εάν είναι πολλά μαζί, τότε τίποτα δεν πάει καλά. Είχα μια υπέροχη συνομιλία με τον Ντέιβιντ [Φέρνις] τις προάλλες, στην οποία ήταν πραγματικά χαρούμενος που προχωρούσα και το έκανα ξανά. Ειλικρινά, δεν θα έκανα ποτέ τίποτα, ειδικά ντοκιμαντέρ, για οτιδήποτε κάναμε χωρίς να το ξέρει.

Τώρα δουλεύουμε για το ντοκιμαντέρ συγκεντρώνοντας όλα τα τελευταία πράγματα που χρειαζόμαστε. Υπάρχουν δύο ακόμη συνεντεύξεις που θέλουμε να πάρουμε και πιθανότατα θα έχουμε τελειώσει με τα γυρίσματα μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου και μετά θα κάνουμε την επεξεργασία και θα είμαστε έτοιμοι για το Πάσχα», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ