ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τα Φιλαράκια: Η Λίζα Κούντροου αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα του reunion έχουν ήδη ξεκινήσει

Τα Φιλαράκια: Η Λίζα Κούντροου αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα του reunion έχουν ήδη ξεκινήσει
Instagram

To πιο πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό γεγονός, το reunion των Friends ετοιμάζεται ήδη για να προβληθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2021.

Το ειδικό επεισόδιο των Friends, αυτό που θα έβρισκε ξανά μαζί τους Τζένιφερ Άνιστον, Λίζα Κούντροου, Κόρτνεϊ Κοξ, Μάθιου Πέρι, Ματ ΛεΜπλανκ και Ντέιβιντ Σουίμερ, ήταν αρχικά προγραμματισμένο να προβληθεί το Μάιο του 2020.

Η παραγωγή αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας και το επεισόδιο καθυστέρησε, μαζί με μια σειρά από τηλεοπτικά και κινηματογραφικά πρότζεκτ.

Τώρα, η Λίζα Κούντροου σε συνέντευξή της στο ποντκαστ «Literally! With Rob Lowe» αποκάλυψε στον οικοδεσπότη ότι το reunion γυρίζεται ήδη. Δηλαδή ότι έχουν γίνει ήδη γυρίσματα και πως το συνολικό επεισόδιο θα γυρίστεί στις αρχές της άνοιξης:

«Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα αφήγησης κι έτσι έχουμε ήδη γυρίσει κάποια από αυτά. Οπότε θεωρώ σίγουρο ότι το reunion θα συμβεί».

Η Κούντροου ξεκαθάρισε πως το reunion δεν είναι reboot, ούτε ένα ειδικό επεισόδιο της σειράς: «Είναι περισσότερο ότι όλοι μας θα βρεθούμε ξανά μαζί μετά το 2004, πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά».

Το Friends Reunion αναμένεται να κάνει πρεμιέρα περίπου στα μισά του 2021, ίσως το φθινόπωρο, αποκλειστικά στο HBO Max.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ