ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Μπρίτζερτον»: Η σειρά εποχής του Netflix κατέρριψε το ρεκόρ του «Γκαμπί της Βασίλισσας»

«Μπρίτζερτον»: Η σειρά εποχής του Netflix κατέρριψε το ρεκόρ του «Γκαμπί της Βασίλισσας»
imdb

Το «Μπρίτζερτον», η σειρά εποχής του Netflix συνεχίζει να έχει ανοδική πορεία και η ψηφιακή πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι καταγράφει πλέον τη μεγαλύτερη τηλεθέαση πρωτότυπης παραγωγής στην ιστορία του.

Τη σειρά έχουν παρακολουθήσει από την πρεμιέρα της, ανήμερα Χριστουγέννων, 82 εκατομμύρια νοικοκυριά και αυτό είναι ένα νέο και πολύ θεαματικό ρεκόρ για την πλατφόρμα.

Το «Μπρίτζερτον», η δεύτερη σεζόν του οποίου ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες, κατέρριψε το ρεκόρ του «Γκαμπί της Βασίλισσας», το οποίο παρακολούθησαν συνολικά 62 εκατομμύρια νοικοκυριά στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες κυκλοφορίας του.

Οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς ο Ρεγκέ Ζαν Πέιτζ, ο οποίος υποδύεται τον Σάιμον Μπάσετ, δούκα Χέιστινγκς και η Φίμπι Ντίνεβορ, που ενσαρκώνει τη Δάφνη Μπρίτζερτον, γιόρτασαν το ρεκόρ με αναρτήσεις στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Ιnstagram, ευχαριστώντας τους τηλεθεατές που αγάπησαν τη σειρά.

https://www.instagram.com/p/CKjx1ZJD3aF

«Είναι εντελώς τρελό. Είμαι πολύ περήφανη για την απίστευτη ομάδα πίσω από τη σειρά», έγραψε η Ντίνεβορ στην ανάρτησή της...

https://www.instagram.com/p/CKjra2WhlmE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ