ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζίτζι Χαντίντ: Ποζάρει μετά τη γέννα - «Δεν θα είμαι ξανά αδύνατη όσο πριν και δεν θέλω να είμαι»

Τζίτζι Χαντίντ: Ποζάρει μετά τη γέννα - «Δεν θα είμαι ξανά αδύνατη όσο πριν και δεν θέλω να είμαι»
ΑP Photo

Στο εξώφυλλο της Vogue ποζάρει η Τζίτζι Χαντίντ μόλις 4 μήνες μετά την γέννηση της κόρης της και δηλώνει ότι δεν έχει καμία ανασφάλεια με το σώμα της.

Το 25χρονο μοντέλο λέει ότι νιώθει απόλυτα ασφαλής με τον τρόπο που το σώμα της έχει αλλάξει ως αποτέλεσμα της εγκυμοσύνης της. «Ξέρω ότι δεν είμαι τόσο αδύνατη όσο πριν, αλλά είμαι ρεαλίστρια», είπε η ίδια.

«Η απάντησή μου στην πρόταση να φωτογραφηθώ για το εξώφυλλο της Vogue ήταν: Ναι, φυσικά, αλλά προφανώς δεν θα είμαι πια στο μέγεθος 0, ούτε και νιώθω πως θέλω να επιστρέψω σε αυτό».

https://www.instagram.com/p/CK328UOn6QA

Η μητρότητα είχε επίσης αντίκτυπο στις επιλογές της καριέρας της, καθώς όπως λέει η ίδια «στρέφομαι σε πιο σταθερές δουλειές, παρά να είμαι σε μια διαφορετική χώρα κάθε εβδομάδα».

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Τζίτζι Χαντίντ γέννησε την κόρη της Κάι, καρπό της σχέση της με το σύντροφό της Ζάιν Μάλικ. Το ζευγάρι περίμενε 4 μήνες προτού αποκαλύψει δημόσια το όνομά της μικρής και η Τζίτζι Χαντίντ αποκάλυψε τώρα ότι δίνει μεγάλη έμφαση στο να μείνει η κόρη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/p/CK4nYUIrjS-

«Έχω φίλους που είναι πολύ διάσημοι και έχουν κάνει το ίδιο, και βλέπω τα παιδιά τους να ανθίζουν πραγματικά με διαφορετικό τρόπο», εξήγησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ