ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Peaky Blinders»: Αρχισαν τα γυρίσματα του έκτου κύκλου στη Σκωτία (pics)

«Peaky Blinders»: Αρχισαν τα γυρίσματα του έκτου κύκλου στη Σκωτία (pics)
Twitter

Τα γυρίσματα του έκτου κύκλου της πολυβραβευμένης σειράς «Peaky Blinders» άρχισαν στη Σκωτία και πιο συγκεκριμένα στο λιμάνι Πορτσόι, το οποίο μετατράπηκε σε σκηνικό εποχής.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός Κίλιαν Μέρφι, ο οποίος ενσαρκώνει τον γκάνγκστερ Τόμι Σέλμπι, ανέβασε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα, ενώ ακολούθησαν κι άλλες.

Η πανδημία καθυστέρησε την έναρξη των γυρισμάτων του έκτου και τελευταίου κύκλου της σειράς, καθώς η παραγωγή ήθελε να διασφαλίσει ότι η διαδικασία είναι σύμφωνη με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, γι αυτό και έχει ζητηθεί από την τοπική κοινότητα να κρατά αποστάσεις από τα σημεία στα οποία γίνονται τα γυρίσματα.

https://www.instagram.com/p/CLCkG0Llbto

Τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου φορούσαν μάσκες προσώπου και το BBC ανακοίνωσε ότι η παραγωγή τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Η σειρά προβλήθηκε πρώτη φορά από το BBC Two πριν από οκτώ χρόνια, κερδίζοντας το κοινό, ενώ εκτοξεύθηκε όταν άρχισε να προβάλλεται από το Netflix.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, από τον ίδιο το δημιουργό της σειράς, Στίβεν Νάιτ, μετά από την τελευταία σεζόν η δράση της σειράς θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ