ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπρους Σπρίνγκστιν: Συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος

Μπρους Σπρίνγκστιν: Συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος
ΑP Photo

Ο Αμερικανός τραγουδιστής Μπρους Σπρίνγκστιν συνελήφθη στα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου, επειδή οδηγούσε μεθυσμένος, σε ένα πάρκο του Νιου Τζέρσι, περιστατικό που έγινε γνωστό μόλις τώρα.

Η είδηση για τη σύλληψη του τραγουδιστή ήρθε στη δημοσιότητα λίγα εικοσιτετράωρα μετά την συμμετοχή του τραγουδιστή σε διαφήμιση για ένα νέο μοντέλο αυτοκινήτου, η οποία και προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl την περασμένη Κυριακή και πιθανώς με αυτήν την αφορμή.

Eκπρόσωπος Τύπου του πάρκου Σάντι Χουκ, στις ακτές του Νιου Τζέρσι (ανατολικές ΗΠΑ), επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο Σπρίνγκστιν συνελήφθη στις 14 Νοεμβρίου και κατηγορείται για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, επικίνδυνη οδήγηση και κατανάλωση αλκοόλ σε χώρο στον οποίο αυτό απαγορεύεται.

Ο 71χρονος μουσικός ήταν «συνεργάσιμος», κατά τη σύλληψή του, ανέφεραν οι αρχές. Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, που μετέδωσε πρώτος την πληροφορία, ο Μπρους Σπρίνγκστιν αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο για το συγκεκριμένο θέμα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν έχει γράψει στη βιογραφία του, με τίτλο «Born To Run», η οποία δημοσιεύτηκε το 2016, ότι πάντα απέφευγε τις ναρκωτικές ουσίες και δεν δοκίμασε αλκοόλ ως την ηλικία των 22 ετών, καθώς αποστρεφόταν τη χρήση του εξαιτίας της εξάρτησης του πατέρα του.

Πάντως φίλοι και κοντινά πρόσωπα του τραγουδιστή τονίζουν ότι είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και έχει υιοθετήσει έναν πολύ υγιεινό τρόπο ζωής, επισκεπτόμενος το γυμναστήριο και αποφεύγοντας ουσίες και αλκοόλ. Αυτός ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι εκείνος που του προσφέρει την αντοχή να εμφανίζεται σε συναυλίες στην καριέρα του, συμπληρώνουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ