ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ιντιάνα Τζόουνς επιστρέφει στα 77 του χρόνια γιατί είναι πολλά τα λεφτά Χάρι

Ο Ιντιάνα Τζόουνς επιστρέφει στα 77 του χρόνια γιατί είναι πολλά τα λεφτά Χάρι

Όλα ξεκίνησαν τον προηγούμενο Νοέμβριο, όταν οι ψίθυροι ξεκίνησαν να μιλάνε για ένα reboot του Ιντιάνα Τζόουνς, του αρχαιολόγου που τόλμησε πολλά. Μετά προέκυψε το Star Wars και κανένα sequel δεν έμοιαζε ικανό να τραβήξει την προσοχή επάνω του.

Η Disney, το studio πίσω και από τα δύο κινηματογραφικά franchise, έβγαλε ανακοίνωση μόλις εχθές ότι η πέμπτη συνέχεια στις περιπέτειες του Ιντιάνα θα είναι στη μεγάλη οθόνη το καλοκαίρι του 2019. Οπότε βάλτε το καπέλο σας και ετοιμαστείτε για κάτι. Τι θα είναι αυτό το κάτι κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει αλλά τόσο ο Χάρισον Φορντ όσο και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος.

Ένας ηλικιωμένος τυχοδιώκτης

Έντεκα χρόνια μετά την τελευταία περιπέτεια του Ίντι, ο Χάρισον Φορντ θα είναι 77 όταν η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της. Αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν ενθουσίασε πολλούς και το Twitter ανέλαβε να τρολάρει την ανακοίνωση.

Η αλήθεια είναι ότι η φυσική κατάσταση του Χάρισον Φορντ δεν θα του επιτρέψει να κάνει πολλά ωστόσο είναι πολλά τα λεφτά Χάρι. Επιπλέον το διαδίκτυο θέλει να υπενθυμίσει τα δύο μέτρα και δύο σταθμά στη βιομηχανία του θεάματος καθώς από τη μία ο Φορντ πήρε το πράσινο φως για να επιστρέψει ως Τζόουνς, η Λούσι Λόουλες όμως, ετών 47 είναι πολύ μεγάλη για να υποδυθεί τη Xena που επιστρέφει με το σπαθί στη ζώνη της.

“O Iντιάνα Τζόουνς είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς κινηματογραφικούς ήρωες της σύγχρονης ιστορίας του κινηματογράφου και ανυπομονούμε να τον φέρουμε ξανά εκεί που ανήκει, στην οθόνη” σχολίασε ο Alan Horn, πρόεδρος της The Walt Disney Studios.

“Είναι εξαιρετικά σπάνιο να έχεις ένα τόσο εξαιρετικό συνδυασμό ανθρώπων που θα σε πάνε σε μία ακόμη περιπέτεια, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε ξανά με τον Χάρισον και τον Στίβεν” συμπλήρωσε.

Σπάνιο ή όχι, το reboot του Ιντιάνα Τζόουνς θα φέρει πολλά χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ανθρώπων που τον δημιούργησαν και ακόμη περισσότερα στη Disney που ξέρει ότι οι παλιοί ήρωες πάνε στον παράδεισο αλλά από την άλλη, υπάρχει ένα τραγούδι που λέει κάτι σαν “για τις παλιές αγάπες μη μιλάς...”.

Όσο το twitter κοροιδεύει τον Ίντι και την έλλειψη ιδεών στα σενάρια των studio, υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν ακόμη περισσότερες επιστροφές στη μεγάλη οθόνη. To Star Wars επέστρεψε, οι Ghostbusters επέστρεψαν, ο Ιντιάνα Τζόουνς επέστρεψε. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ GREMLINS;

Ο Χάρισον Φορντ έχει έτοιμη την απάντηση του σε όλα τα παραπάνω. Είναι αυτές οι 4 λέξεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ