ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέιμς Κόρντεν: Το να είσαι υγιής είναι «το πιο θετικό και σέξι πράγμα που μπορείς να κάνεις»

Τζέιμς Κόρντεν: Το να είσαι υγιής είναι «το πιο θετικό και σέξι πράγμα που μπορείς να κάνεις»
ΑP Photo

Σε ψηφιακή εκδήλωση της εταιρείας προγραμμάτων διατροφής WW «Your Life In Focus», την οποία παρουσίασε η Όπρα Γουίνφρεϊ, ο οικοδεσπότης του «Late Late Show», Τζέιμς Κόρντεν, μίλησε για την απόφασή του να κάνει μια δραστική προσπάθεια να χάσει βάρος.

«Και μόνο που βλέπω αυτό το βίντεο, με κάνει να συγκινούμαι, επειδή το αισθάνομαι κάθε χρόνο. Είχα πραγματικά αυτό το αίσθημα σαν τον ορισμό της τρέλας, είναι ότι συνεχίζω να κάνω το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και περιμένω διαφορετικά αποτελέσματα, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ» είπε ο Τζέιμς Κόρντεν από ένα βίντεο στο οποίο μιλούσε για το γεγονός ότι εστίασε στην υγεία του.

Ο Άγγλος τραγουδιστής, ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής είπε ότι το στίγμα που υπάρχει για τους άντρες και την απώλεια βάρους ήταν ένας λόγος που τον κρατούσε πίσω στην προσπάθειά του.

«Για έναν άντρα, θεωρείται παραδοσιακά όχι και πολύ σέξι να πεις ότι κάνεις δίαιτα ή δεν είναι πολύ αντρικό να κάνεις πράγματα για να βελτιώσεις την υγεία σου» είπε. «Επειδή οι άντρες πίνουν μπύρα, και βγαίνουν έξω, και δεν έχει σημασία πως είσαι και όλα αυτά» τόνισε

Οι απόψεις του ωστόσο για όλα αυτά έχουν αλλάξει από τότε και πιστεύει ότι το να γίνεις πιο υγιής είναι «το πιο θετικό και σέξι πράγμα που μπορείς να κάνεις».

Μέχρι τώρα ο παρουσιαστής έχει χάσει επτά κιλά με τη βοήθεια και σωματικής άσκησης: «Έκανα κάποια γυμναστική, την οποία μισώ. Απλώς δεν την αντέχω, έτσι χρησιμοποιώ τη λέξη μισώ. Αλλά η σύζυγός μου είναι πολύ καλή σε αυτή», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ