ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Η Άνοδος και η Πτώση της Vicroria's Secret»: Ντοκιμαντέρ για το μεγάλο σκάνδαλο της μόδας

«Η Άνοδος και η Πτώση της Vicroria's Secret»: Ντοκιμαντέρ για το μεγάλο σκάνδαλο της μόδας
ΑP Photo

Στις αρχές του 2022 θα κάνει πρεμιέρα στο ψηφιακό δίκτυο Hulu η σειρά ντοκιμαντέρ «The Rise and Fall of Victoria's Secret» («Η Άνοδος και η Πτώση της Vicroria's Secret»).

Σε σκηνοθεσία Matt Tyrnauer, η σειρά των τριών ντοκιμαντέρ «θα πάει στο παρασκήνιο του οίκου εσωρούχων, κάνοντας χρήση αφηγήσεων από πρώτο χέρι και προχωρώντας σε βαθιά έρευνα για να αποκαλύψει την εσωτερική λειτουργία της φίρμας Victoria's Secret», όπως αναφέρει το The Holywood Reporter.

Η παραγωγή του ντοκιμαντέρ έχει ήδη ξεκινήσει, με παραγωγό την εταιρεία Film 45, του σκηνοθέτη Πίτερ Μπεργκ. Τα σχέδια για το πρότζεκτ είχαν έρθει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το Μάρτιο του 2020 από το Deadline.

@ΑP Photo

Η σειρά θα παρακολουθήσει τη διαδρομή της Victoria's Secret από μια εταιρεία εσωρούχων η οποία δεχόταν παραγγελίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν κολοσσό μόδας που αργότερα ήρθε στο επίκεντρο μεγάλης δημόσιας αντιπαράθεσης.

Τα τελευταία χρόνια μπήκε στο στόχαστρο μετά την έρευνα της εφημερίδας Times της Νέας Υόρκης, η οποία αποκάλυψε την ιστορία μισογυνικής και τοξικής εργασιακής συμπεριφοράς στον οίκο, αλλά και μετά τη γνωστοποίηση των σχέσεων της φίρμας με τον διαβόητο κατηγορούμενο για παιδοφιλία χρηματιστή Τζέφρι Επστάιν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ