ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Lady Gaga: Ο συνοδός των σκύλων της περιγράφει την απαγωγή - Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης

Lady Gaga: Ο συνοδός των σκύλων της περιγράφει την απαγωγή - Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης
Instagram

Για την επίθεση που δέχτηκε την περασμένη εβδομάδα μίλησε ο συνοδός των σκύλων της Lady Gaga, κατά την απαγωγή των κατοικιδίων της τραγουδίστριας.

Ο Ράιαν Φίσερ είχε βγάλει βόλτα τα τρία γαλλικά μπουλντόγκ της τραγουδίστριας, τον Κότζι, τον Γκουστάβ και την Άζια, όταν δέχθηκε την επίθεση. Πυροβολήθηκε μία φορά στο στήθος προτού οι δράστες διαφύγουν με τα δύο σκυλιά, τον Κότζι και τον Γκουστάβ. Το βίντεο που δημοσίευσε το TMΖ από κάμερες κλειστού κυκλώματος δείχνει τον σκύλο να στέκεται στο πλευρό του Φίσερ μετά τον πυροβολισμό.

Στην ανάρτησή του, ο Φίσερ έγραψε: «Ενώ ένα αυτοκίνητο έφυγε γρήγορα και αίμα έτρεχε από τις πληγές μου, ένας άγγελος ήρθε και στάθηκε δίπλα μου. Οι γεμάτες πανικό κραυγές μου ηρέμησαν καθώς την κοίταξα, παρόλο που το αίμα που είχε συγκεντρωθεί γύρω από το μικροσκοπικό της σώμα ήταν το δικό μου. Αγκάλιασα την Άζια όσο καλύτερα μπορούσα, την ευχαρίστησα για όλες τις απίστευτες περιπέτειες που είχαμε μαζί, ζήτησα συγγνώμη που δεν μπόρεσα να υπερασπιστώ τα αδέρφια της και μετά αποφάσισα ότι θα προσπαθούσα να τα σώσω, όπως και τον εαυτό μου».

Ο συνοδός σκύλων της Lady Gaga εξέφρασε επίσης αισιοδοξία για την ανάρρωσή του αλλά και την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξη που έλαβε από πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένης της τραγουδίστριας. «Θα γράψω και θα πω περισσότερα αργότερα, αλλά η ευγνωμοσύνη μου για όλη την αγάπη που νιώθω από όλο τον πλανήτη είναι τεράστια. Ένιωσα τη θεραπευτική σας υποστήριξη. Σας ευχαριστώ», έγραψε ο Φίσερ, ο οποίος πρόσθεσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που τα σκυλιά επεστράφησαν.

https://www.instagram.com/p/CL4ap_9JQV0

Για την ίδια τη Lady Gaga έγραψε: «Τα μωρά σου επέστρεψαν και η οικογένεια είναι και πάλι ολόκληρη. Τα καταφέραμε. Έδειξες τόση υποστήριξη τόσο σε εμένα όσο και στην οικογένειά μου. Η στήριξή σου ως φίλη, παρά τη δική σου τραυματική εμπειρία από τα παιδιά σου, ήταν ακλόνητη. Σ’ αγαπώ και σ’ ευχαριστώ».

https://www.instagram.com/p/CLxVZAkMqxC

Η απαγωγή συνέβη την περασμένη Τετάρτη στις 9:40 μ.μ. στο Χόλιγουντ. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας του Λος Άντζελες, οι δράστες, οι οποίοι εξακολουθούν να παραμένουν ασύλληπτοι, πιστεύεται ότι είναι μαύροι, ηλικίας μεταξύ 20 και 25 ετών.

Την περασμένη Παρασκευή, η Lady Gaga έδωσε στη δημοσιότητα μια δήλωση, αποκαλώντας τον Φίσερ «ήρωα» και ζήτησε πληροφορίες σχετικά με το πού βρίσκονται τα κλεμμένα σκυλιά της, τα οποία τελικά επέστρεψε λίγο αργότερα μία γυναίκα που δεν πιστεύεται ότι συνδέεται με το έγκλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ