ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζίλιαν Άντερσον - Έμα Κόριν: Η αντίδρασή τους στις δηλώσεις του πρίγκιπα Χάρι για το The Crown

Τζίλιαν Άντερσον - Έμα Κόριν: Η αντίδρασή τους στις δηλώσεις του πρίγκιπα Χάρι για το The Crown
imdb

Η Τζίλιαν Άντερσον και η Έμα Κόριν αντέδρασαν θετικά στην πρόσφατη αποκάλυψη ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει δει το «The Crown», αλλά και σε όσα είπε για τη σειρά ο δούκας του Σάσεξ.

Στο πρόσφατο επεισόδιο του «The Late Late Show With James Corden» ο Χάρι ρωτήθηκε για τις απόψεις του για τη δραματική σειρά του Netflix, η οποία απέσπασε τέσσερις Χρυσές Σφαίρες στη φετινή τελετή απονομής. Μεταξύ άλλων για την ερμηνεία της ως Μάργκαρετ Θάτσερ βραβεύθηκε και η Τζίλιαν Άντερσον.

Ο πρίγκιπας Χάρι χαρακτήρισε τη σειρά μια ματιά «μυθοπλασίας πάνω στη βασιλική οικογένεια», παρ’ όλο που αναγνώρισε ότι το «The Crown» «βασίζεται στην αλήθεια» και ότι προσφέρει «μια γενική ιδέα για τον τρόπο ζωής, για τις πιέσεις του να θέτεις τα καθήκοντα και το ρόλο πάνω από την οικογένεια και ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό».

Μετά τη βράβευσή της, η Άντερσον ρωτήθηκε για την αντίδραση του Χάρι όσον αφορά το «The Crown», απαντώντας σε δημοσιογράφους στην εικονική αίθουσα Τύπου: «Θα έλεγα ότι ο Χάρι ξέρει πολύ καλά τα πράγματα ώστε να μπορεί να κρίνει τι είναι γεγονός και τι μυθοπλασία και ήταν ευχάριστο που άκουσα ότι κατάλαβε τι προσπαθεί να κάνει ο Πίτερ Μόργκαν στο "The Crown"».

«Η σειρά αφηγείται μία ιστορία για τις προκλήσεις του να θέτεις το καθήκον και το ρόλο πάνω από την αγάπη και την οικογένεια και ο ίδιος έχει σίγουρα πολλά, πολλά χρόνια εμπειρίας με αυτό», συνέχισε.

Η Έμα Κόριν, η οποία κέρδισε επίσης Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα αναφέρθηκε κι εκείνη στα σχόλια του πρίγκιπα Χάρι.

«Η εκδοχή του Πίτερ Μόργκαν είναι μυθοπλασία και φαίνεται ότι υπάρχει πράγματι κάποια απόσταση από την πραγματική βασιλική οικογένεια. Σε ένα επίπεδο νιώθω ότι φαίνεται τόσο διαφορετικό, αλλά από την άλλη προφανώς οι χαρακτήρες βασίζονται σε πραγματικούς ανθρώπους», είπε στους δημοσιογράφους. «Είδα τη συνέντευξη που έδωσε στον Τζέιμς Κόρντεν και νιώθω απίστευτα ευγνώμων σε αυτόν. Με συγκίνησε απίστευτα αυτό που είπε και δεν ξέρω τι θα του έλεγα. Δεν το έχω σκεφτεί τόσο πολύ, αλλά ο τρόπος που μίλησε γι' αυτό και το γεγονός ότι παρακολούθησε τη σειρά... Με συγκίνησε πολύ το γεγονός ότι το κατάφερε», συμπλήρωσε η Κόριν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ