ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σελένα Γκόμεζ: Σκέφτεται να εγκαταλείψει τη μουσική

Σελένα Γκόμεζ: Σκέφτεται να εγκαταλείψει τη μουσική
Associated Press

Η Σελένα Γκόμεζ εξομολογείται γιατί σκέφτεται να αποσυρθεί από τη μουσική!

Η Σελένα Γκόμεζ λέει ότι η μουσική μπορεί να μην είναι στο μέλλον της για πάντα.

Η ηθοποιός / τραγουδίστρια έκανε την δήλωσε σε συνέντευξη με τη Vogue. Η αστέρας της pop φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχος Απριλίου του περιοδικού.

https://www.instagram.com/p/CMM1a26lsyR

«Είναι δύσκολο να συνεχίσεις να κάνεις μουσική όταν ο κόσμος δεν σε παίρνει υποχρεωτικά στα σοβαρά. Υπήρχαν στιγμές που έλεγα: “Ποιο είναι το νόημα; Γιατί συνεχίζω να το κάνω αυτό;”», παραδέχτηκε.

Πρόσθεσε πως «Για το “Lose You To Love Me” ένιωσα ότι ήταν το καλύτερο τραγούδι που έχω κυκλοφορήσει, όμως για μερικούς ανθρώπους δεν ήταν αρκετό», ανέφερε η Σελένα Γκόμεζ. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που απολαμβάνουν τη μουσική μου, και είμαι τόσο ευγνώμων, για αυτό το λόγο συνεχίζω, αλλά νομίζω ότι την επόμενη φορά που θα κάνω ένα άλμπουμ θα είναι διαφορετικό. Θέλω να επιχειρήσω μια τελευταία προσπάθεια πριν μπορέσω να αποχωρήσω από τη μουσική», συνέχισε.

Η Γκόμεζ κυκλοφόρησε το πρώτο της μουσικό άλμπουμ, με τίτλο «Kiss & Tell», το 2009, και κυκλοφόρησε στην συνέχεια τρία σόλο άλμπουμ και δύο ακόμη άλμπουμ με τους The Scene.

Για την ώρα, η 28χρονη Αμερικανίδα έχει στρέψει το επίκεντρο της προσοχής της στην παραγωγή τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων. Η Σελένα Γκόμεζ ήταν εκτελεστική παραγωγός της σειράς 13 Reasons Why. Παρουσιάζει την δικιά της εκπομπή μαγειρικής στο HBO Max, με τίτλο «Selena + Chef» και θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη κωμική σειρά του Hulu «Only Murders In The Building» που θα κάνει πρεμιέρα φέτος, καθώς και στις επερχόμενες ταινίες «In The Shadow Of The Mountain» (2022) και «Dollhouse» (TBA).

Selena Gomez says she's thinking about retiring from music by Chloe Melas / CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ