ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Απόκριες και Κούλουμα Online από την Περιφέρεια Αττικής

Απόκριες και Κούλουμα Online από την Περιφέρεια Αττικής

Δύο διαδικτυακές συναυλίες διοργανώνει για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και για την Καθαρά Δευτέρα (14-15 Μαρτίου), η Περιφέρεια Αττικής, στο κλίμα των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνει η χώρα λόγω της πανδημίας.

Στο πλαίσιο αυτό με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη και του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου, Χάρη Ρώμα, το πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:

Την Κυριακή, στις 21:00, οι Koza Mostra, συναυλία αφιερωμένη στον Αγάθωνα. Την Καθαρά Δευτέρα με τα Κούλουμα ένα διαδικτυακό «γλέντι», στις 16:00, με παραδοσιακή μουσική από εξαίρετους δεξιοτέχνες του είδους καθώς και μια έκπληξη σε μικρούς και μεγάλους που αποτελεί η συμμετοχή του καραγκιοζοπαίχτη Άθου Δανέλλη ο οποίος συνεχίζει την παράδοση του Ευγένιου Σπαθάρη.

Όλες οι εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερα διαθέσιμες για θέαση μέσα από την επίσημη σελίδα της Περιφέρειας Αττικής στο Facebook facebook.com/PerifereiaAttikis αλλά και στο κανάλι της στο YouTube youtube.com/perattika.

Τέλος, το πρόγραμμα θα ενημερώνεται συνεχώς στο FB event https://fb.me/e/3znQiww9G, όπου και μπορούν οι πολίτες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να παρακολουθήσουν τις δωρεάν εκδηλώσεις της Περιφέρειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ