ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάθιου ΜακΚόναχι: Σκέφτεται σοβαρά να γίνει κυβερνήτης στο Τέξας

Μάθιου ΜακΚόναχι: Σκέφτεται σοβαρά να γίνει κυβερνήτης στο Τέξας
Associated Press

O ηθοποιός δήλωσε πως σκέφτεται να βάλει υποψηφιότητα για κυβερνήτης στο λατρεμένο του Τέξας, περίπου έναν χρόνο πριν από τις εκλογές στην πολιτεία.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ και Χρυσές Σφαίρες ηθοποιός, ο οποίος γεννήθηκε στο Τέξας, λέει ότι αυτό μπορεί να είναι αυτό που θέλει να κάνει στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής του.

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast των «Crime Stoppers» του Χιούστον με τίτλο «The Balanced Voice», ο Μάθιου ΜακΚόναχι είπε στην παρουσιάστρια Ράνια Μανκάριους, ότι η υποψηφιότητα για κυβερνήτης της πολιτείας των ΗΠΑ, είναι «μια σοβαρή σκέψη» του.

«Ποιος είναι ο ηγετικός μου ρόλος;» είπε ο χολιγουντιανός σταρ, στο podcast. «Επειδή αισθάνομαι ότι έχω ορισμένα πράγματα να διδάξω και να μοιραστώ, ποιος είναι ο ρόλος μου; Σε ποια κατηγορία θα ενταχθώ στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου;» διερωτήθηκε ακόμα ο 51χρονος ΜακΚόναχι.

O νυν Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης του Τέξας, Γκρέγκ Άμποτ, θα διεκδικήσει την επανεκλογή του, στις εκλογές της πολιτείας που θα πραγματοποιηθούν του χρόνου.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο πολυβραβευμένος ηθοποιός ανέφερε την πρόθεσή του να κατέβει στην πολιτική αρένα. Τον Νοέμβριο του 2020, ο ηθοποιός είχε ερωτηθεί ξανά σχετικά με τις πιθανότητες να βάλει υποψηφιότητα στο «The Hugh Hewitt Show» και απάντησε, «Δεν ξέρω. Θέλω να πω, αυτό εξαρτάται περισσότερο από τον κόσμο παρά από εμένα»

«Κοίτα, η πολιτική στα μάτια μου αυτή τη στιγμή μοιάζει με μία κατεστραμμένη υπόθεση και όταν επαναπροσδιορίσει το σκοπό της, θα ενδιαφερθώ πολύ περισσότερο», πρόσθεσε.

Matthew McConaughey is considering Texas governor run by Marianne Garvey / CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ