ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζόνι Ντεπ: Έπεσε θύμα διάρρηξης - Ο διαρρήκτης ήπιε ένα ποτό και έκανε ντους

Τζόνι Ντεπ: Έπεσε θύμα διάρρηξης - Ο διαρρήκτης ήπιε ένα ποτό και έκανε ντους
ΑP Photo

Σύμφωνα με το TMZ, η αστυνομία του Λος Άντζελες δέχθηκε κλήση την περασμένη Πέμπτη από ένα γείτονα του Τζόνι Ντεπ, στο Χόλιγουντ Χιλς, ο οποίος ανέφερε πως είδε έναν άγνωστο άνδρα να κάθεται στον κήπο του ηθοποιού, δίπλα στην πισίνα.

Ο γείτονας πήγε να μιλήσει στον άντρα, αλλά τότε εκείνος πήδηξε ένα φράχτη και κατευθύνθηκε προς το σπίτι του ηθοποιού. Η ομάδα προσωπικής ασφαλείας του Ντεπ εντόπισε τον άντρα και κάλεσε επίσης την αστυνομία, η οποία έφτασε μετά από λίγα λεπτά και βρήκε τον άνδρα μέσα σε ένα από τα μπάνια του σπιτιού να κάνει... ντους.

Ο άγνωστος είχε βάλει επίσης ένα ποτό. Όταν αστυνομικοί του ζήτησαν να βγει, εκείνος αρνήθηκε και άρχισε να χτυπάει και να κλωτσάει την πόρτα του μπάνιου.

Τελικά συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου και του απαγγέλθηκαν διάφορες κατηγορίες, ανάμεσα στις οποίες και για βανδαλισμό.

Ο ίδιος ο Ντεπ δεν μίλησε για το περιστατικό, αλλά είναι η δεύτερη φορά φέτος που κάποιος συλλαμβάνεται αφού έχει μπει παράνομα στο σπίτι του στο Χόλιγουντ Χιλς. Μια γυναίκα συνελήφθη τον περασμένο Ιανουάριο, όταν είχε μπει στο σπίτι του ηθοποιού και μάλιστα τότε το σύστημα συναγερμού δεν είχε λειτουργήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ