ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγωνία για τον ράπερ DMX - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από καρδιακή προσβολή

Αγωνία για τον ράπερ DMX - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από καρδιακή προσβολή
AP Photo/Peter Kramer, File

Αγωνία για τους φαν του 50χρονου τραγουδιστή και ηθοποιoύ DMX o οποίος, σύμφωνα με τα αμερικανικά MME, έπαθε καρδιακή προσβολή έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Ο ράπερ, που στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα ναρκωτικά, μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το σπίτι του σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μεταφίδει το BBC.

Ο 50χρονος ράπερ με σημαντικές συνεργασίες με τους JAY-Z, Ja Rule, Eve και LL Cool, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο White Plains και τοποθετήθηκε σε αναπνευστήρα, είπε ο δικηγόρος Murray Richman. «Δεν φαίνεται καλά» τόνισε. Αν και στην αρχή ο δικηγόρος του είπε ότι ο ράπερ έχασε τη μάχη για τη ζωή, στη συνέχεια προέβη σε διόρθωση του λάθους.

Ο DMX έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του με τα ναρκωτικά και για την εισαγωγή του σε κλινική απεξάρτησης το 2019, έπειτα από τη φυλάκισή του για φοροδιαφυγή.

Δικαστήριο διαπίστωσε ότι δεν κατέβαλε φόρους ύψους 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων από το 2000 έως το 2005, μετακινώντας χρήματα μεταξύ λογαριασμών που ανήκαν σε μάνατζερ και γνωστούς του.

Η πρώτη σύζυγος του DMX και τουλάχιστον κάποια από τα συνολικά 15 παιδιά του βρίσκονται στο νοσοκομείο μαζί του, είπε ο δικηγόρος. Ο δικηγόρος δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του TMZ ότι ο ράπερ, το πραγματικό όνομα του είναι Earl Simmons, υπέστη καρδιακή προσβολή έπειτα από μια φαινομενική υπερβολική δόση. «Δεν το γνωρίζω και έτσι δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω» σημείωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ