ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«The Crown»: Η Ιμέλντα Στόντον είναι «λίγο νευρική» που θα υποδυθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ

«The Crown»: Η Ιμέλντα Στόντον είναι «λίγο νευρική» που θα υποδυθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ
ΑP Photo

Η Ιμέλντα Στόντον είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ στον επόμενο κύκλο της πολύ επιτυχημένης σειράς «The Crown».

Και όπως λέει η ίδια, ο ρόλος είναι γι αυτήν μια μεγάλη και όχι εύκολη πρόκληση.

Η ηθοποιός παίρνει τα ηνία από την Κλερ Φόι και την Ολίβια Κόλμαν. Η Αγγλίδα ηθοποιός είπε στην εφημερίδα «Sun»: «Όταν η Κλερ έπαιξε το ρόλο, ήταν σαν ντοκιμαντέρ, τα γεγονότα ήταν ιστορικά. Στη συνέχεια, όταν ενέλαβε η Ολίβια, πάλι η σειρά αναφερόταν σε παλιότερα, ιστορικά γεγονότα. Τώρα ξεκινάμε από το 1991, υποδύομαι έναν ρόλο στην πολύ πιο πρόσφατη ιστορία του. Αυτή είναι η επιπλέον πρόκληση, καθώς πολλοί μπορεί να αμφισβητήσουν εάν τα πράγματα συνέβησαν έτσι όπως θα τα διηγηθούμε».

Η Ιμέλντα Στόντον ελπίζει ότι η Ελισάβετ δεν θα παρακολουθήσει τη σειρά και συμπληρώνει: «Δεν είναι ένας ρόλος στον οποίο μπορώ να δώσω μία δική μου εκδοχή».

«Η προετοιμασία μου πρέπει να είναι ακριβής. Πρέπει να την παρακολουθήσω, να διαβάσω για το παρελθόν. Πρέπει να καθίσω στο δωμάτιό μου φοβισμένη και να σκέφτομαι, "δεν μπορώ να το κάνω, δεν μπορώ να το κάνω" και μετά να πω στον εαυτό μου:. "Ναι, μπορείς" και να συνεχίσω»...

@AP Photo

Η παραγωγή του επόμενου κύκλου του «The Crown», ο οποίος θα καλύψει την ιστορία της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90, αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Ιούνιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ