ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τομ Χανκς: Ο γιος του κατηγορείται από την πρώην σύντροφό του για σωματική κακοποίηση

Τομ Χανκς: Ο γιος του κατηγορείται από την πρώην σύντροφό του για σωματική κακοποίηση
ΑP Photo

Ο γιος του ηθοποιού Τομ Χανκς και της συζύγου του, Ρίτα Γουίλσον, Τσέστερ Χανκς, ο οποίος είναι και ο ίδιος ηθοποιός και μουσικός δέχθηκε μήνυση για σωματική και ψυχολογική βία από την πρώην σύντροφό του Κιάνα Πάρκερ, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η Κιάνα κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Τσέστερ στα τέλη Μαρτίου σε δικαστήριο του Τέξας και του ζητάει 1 εκατομμύριο δολάρια ως αποζημίωση για κατ΄εξακολούθηση ενδοοικιακή βία και κακοποίηση. Στην πρώτη ακρόαση, στις 30 Μαρτίου, ορίστηκε η Κιάνα να θεωρηθεί προστατευόμενο πρόσωπο καιαπό τότε τη συνοδεύουν αστυνομικοί.

Αυτή η μήνυση έρχεται να συμπληρώσει έναν κύκλο βίας που ξεκίνησε, σύμφωνα με τις κατηγορίες, τον περασμένο Οκτώβριο στο σπίτι τους στο Sugar Land του Τέξας, με κλοπές, τσακωμούς, απειλές με όπλο και ρατσιστικές εκφράσεις του λευκού Τσετ προς τη μαύρη Κιάνα. Όπως αναφέρουν οι δικηγόροι της Κιάνα στη μήνυση, το ίδιο διάστημα ο Τσετ Χανκς απείλησε να δολοφονήσει την πρώην σύντροφο του και μετά να αυτοκτονήσει.

Οι δικηγόροι της γυναίκας δήλωσαν ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν τόσο με τον Τσετ Χανκς όσο και με τους διάσημους γονείς του, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Απαντώντας σε όλα αυτά, ο Χανκς, μέσω του δικηγόρου του, Μάρτυ Σίνγκερ, δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς, και αποφάσισε να ασκήσει αγωγή εναντίον της πρώην συντρόφου του.

Ο δικηγόρος του γιου του Τομ Χανκς δήλωσε από την πλευρά του: «Θεωρούμε ότι οι ισχυρισμοί που υπέβαλε η Κιάνα Πάρκερ είναι σοκαριστικοί, εντελώς ψευδείς, πλαστογραφημένοι και φανταστικοί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ