ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Eurovision 2021: Η πρώτη πρόβα της Ελλάδας εντυπωσίασε - Ανεβαίνει στα στοιχήματα (vid)

Eurovision 2021: Η πρώτη πρόβα της Ελλάδας εντυπωσίασε - Ανεβαίνει στα στοιχήματα (vid)
EBU

Tο μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της Ελλάδας για τον 65ο διαγωνισμό της Eurovision 2021, στο Ahoy Arena του Ρότερνταμ.

Στη διάρκειας μισής ώρας πρόβα, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα, η Στεφανία Λυμπερακάκη και οι χορευτές Νίκος Κουκάκης, Κώστας Παυλόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μάρκος Γιακουμόγλου ανέβηκαν πολύ καλά προετοιμασμένοι στη σκηνή όπου θα διεξαχθεί ο φετινός Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού.

Παρουσίασαν για πρώτη φορά το «Last Dance» στην πλήρη εκδοχή του και στη σκηνή αποκαλύφθηκε η ολόσωμη φόρμα που φοράει η Στεφανία, σε μοβ τόνους με ασορτί μακριά μανίκια, αλλά και η χορογραφία και τα σκηνοθετικά ευρήματα του Φωκά Ευαγγελινού.

Μέλη άλλων αποστολών στη Eurovision 2021 καθώς και δημοσιογράφοι χειροκρότησαν με μεγάλο ενθουσιασμό μετά το τέλος της πρόβας, που μεταδιδόταν σε μεγάλη οθόνη στον ειδικά για εκείνους διαμορφωμένο χώρο. Επίσης, στο διαδικτυακό γραφείο Τύπου της Eurovision, όπου είναι διαπιστευμένοι πάνω από 1.800 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, τα σχόλια ήταν εξαιρετικά θετικά.

Η Στεφανία κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και στο βίντεο που ανάρτησαν οι διοργανωτές της Eurovision 2021 στο YouTube. Οι ανακατατάξεις από τις πρώτες μέρες της γενικής πρόβας είναι σημαντικές, με αλλαγή ακόμη και στην κορυφή των στοιχημάτων για την Eurovision 2021, απ' όπου εκθρονίστηκε το φαβορί, η Μάλτα. Η Κύπρος, αντίθετα, ανέβηκε δύο θέσεις, στην 7η για τη βραδιά του τελικού, ενώ η Ελλάδα φιγουράρει πλέον στη 12η θέση για την τελική κατάταξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ