ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νίκος Βέρτης: Αναβάλλεται η συναυλία στο Τελ Αβίβ - Πέρασε τη νύχτα σε καταφύγιο

Νίκος Βέρτης: Αναβάλλεται η συναυλία στο Τελ Αβίβ - Πέρασε τη νύχτα σε καταφύγιο
youtube

Στο Ισραήλ βρίσκεται ο Νίκος Βέρτης από το βράδυ της Κυριακής για τις συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί, σήμερα 12 Μαΐου και την Πέμπτη 13 Μαΐου.

Η κλιμάκωση της στρατιωτικής αντιποαράθεσης και βίας ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς, που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, οδήγησε στη ματαίωση της σημερινής συναυλίας του καλλιτέχνη.

Κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών βομβαρδισμών ο Νίκος Βέρτης και οι στενοί συνεργάτες του παρέμειναν σε καταφύγιο για την ασφάλειά τους, ενώ σειρήνες ηχούσαν γύρω τους στο Τελ Αβίβ το οποίο βρισκόταν υπό επίθεση.

Η συναυλία του Νίκου Βέρτη θα ήταν η πρώτη διεθνούς καλλιτέχνη στη χώρα μετά την πανδημία. Ο Νίκος Βέρτης και οι στενοί συνεργάτες του είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Η Χαμάς ανακοίνωσε ότι ο ένοπλος βραχίονάς της εκτόξευσε πάνω από 200 ρουκέτες τις προηγούμενες ώρες εναντίον της επικράτειας του Ισραήλ, σε αντίποινα για τα ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας. Μόνο στο Τελ Αβίβ χθες έπεσαν 110 ρουκέτες, με συνέπεια όσοι βρίσκονταν στην πόλη να περάσουν δύσκολες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει επικοινωνία της Πρεσβείας μας στο Ισραήλ με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για να μπορέσει να προγραμματιστεί πτήση, όταν αυτό θα είναι δυνατόν, προκειμένου να επιστρέψει όποιος το επιθυμεί.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε με την τραγουδίστρια Έλενα Παπαπαναγιώτου, συνεργάτιδα του Νίκου Βέρτη, η οποία αναφέρθηκε στη δυσάρεστη εμπειρία που έζησαν όλοι τους: «Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο στο Τελ Αβίβ. Χθες το βράδυ, όταν φτάσαμε, μας βρήκε στο αεροδρόμιο αυτή η κατάσταση και άρχισαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο. Πανικοβληθήκαμε. Στο αεροδρόμιο μας πήγαν στο καταφύγιο και μείναμε εκεί για 1,5 ώρα και βγήκαμε όταν η κατάσταση ηρέμησε. Μας έφεραν στο ξενοδοχείο και μας έδωσαν κάποιες οδηγίες γιατί δεν ήξεραν αν θα υπάρχει συνέχεια.

Δυστυχώς, υπήρχε συνέχεια. Τα μεσάνυχτα ακούσαμε δύο “μπαμ” και μετά άρχισαν οι σειρήνες. Συναντηθήκαμε όλοι στο καταφύγιο. Ο Νίκος βρίσκεται σε έναν άλλο χώρο, όμως είναι και αυτός καλά. Η σημερινή συναυλία αναβάλλεται», είπε η Έλενα Παπαπαναγιώτου.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ