ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Lollapalooza: Επιστρέφει, παρουσία κοινού, το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ του Σικάγο

Lollapalooza: Επιστρέφει, παρουσία κοινού, το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ του Σικάγο
ΑP Photo

Το Lollapalooza θα επιστρέψει αυτό το καλοκαίρι στο Grant Park. Σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται αμερικανικά ΜΜΕ, η πόλη του Σικάγο έδωσε πράσινο φως για το τετραήμερο Μουσικό Φεστιβάλ.

Η είδηση γνωστοποιήθηκε την ώρα που πόλεις στις ΗΠΑ αρχίζουν να κάνουν σημαντικά βήματα προς την επάνοδο μεγάλων εκδηλώσεων και τη χαλάρωση των περιορισμών για την COVID-19.

Για παράδειγμα, η πόλη του Σικάγο εξετάζει το ενδεχόμενο εγγράφου που πιστοποιεί ότι ο κάτοχος έχει κάνει εμβόλιο κατά της COVID-19, «Vax Pass» που θα ενθάρρυνε τους κατοίκους να πάνε και να εμβολιαστούν ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν τις εξόδους τους.

Το Lollapalooza αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου με περίπου πλήρη χωρητικότητα.

Όσοι θα έχουν «Vax Passes» μπορεί να έχουν ειδική πρόσβαση σε προτιμώμενες επιλογές καθισμάτων και προνόμια παράλειψης της αναμονής σε σειρές, καθώς και πρόσβαση σε άλλες καλοκαιρινές εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο Σικάγο. Αν και δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την επερχόμενη εκδήλωση, οι διοργανωτές του Lollapalooza φαίνονται αισιόδοξοι για την επιστροφή του Φεστιβάλ φέτος.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την πρόοδο στο Σικάγο, καθώς η πόλη συνεχίζει να ανοίγει ξανά», δήλωσε εκπρόσωπος. «Βρισκόμαστε σε στενή επαφή με αξιωματούχους της πόλης και της δημόσιας υγείας καθώς συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε το Φεστιβάλ και παραμένουμε αισιόδοξοι για το Lollapalooza 2021 στο Grant Park» ανέφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ