ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Κέλλυ Κλάρκσον παίρνει την σκυτάλη από την Έλεν ντε Τζένερις

Η Κέλλυ Κλάρκσον παίρνει την σκυτάλη από την Έλεν ντε Τζένερις
ΑP Photo

Η εκπομπή της Κέλλυ Κλάρκσον ανεβαίνει σταθερά στις προτιμήσεις του κοινού και έτσι δεν αποτελεί τόσο μεγάλη έκπληξη η είδηση που δόθηκε από το δίκτυο NBC, ότι η τραγουδίστρια- παρουσιάστρια θα αντικαταστήσει επίσημα την εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις από το φθινόπωρο του 2022.

«Η εκπομπή της Κέλλυ Κλάρκσον είναι μια από τις πιο αισιόδοξες ιστορίες επιτυχίας», δήλωσε η Τρέισι Γουίλσον, εκτελεστική αντιπρόεδρος της NBCUniversal Syndication Studios, στο «Hollywood Reporter». «Η Κέλλυ και η ομάδα παραγωγής έβαλαν την καρδιά, την διάθεση και το απίστευτο πάθος τους, για να κάνουν μια εκπομπή που ανταποκρίνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, των πολιτισμών και σε κάθε κοινωνικό υπόβαθρο. Έχουμε μεγάλα σχέδια για την τρίτη σεζόν και εργαζόμαστε γι αυτά καθώς ανυπομονούμε να γίνει το πρώτο σόου της ημέρας για τα επόμενα χρόνια».

Το «The Kelly Clarkson Show» είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας μίας ώρας με διάσημους καλεσμένους, και με μεγάλη ακροαματικότητα.

«Όταν είσαι δημιουργικός άνθρωπος, έχεις συνεχώς την ανάγκη να δοκιμάζεσαι και όσο κι αν το σόου αυτό είναι υπέροχο και διασκεδαστικό, δεν αποτελεί πλέον πρόκληση», είπε η Έλεν Ντε Τζένερις σε συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter, όταν ανακοίνωσε ότι η εκπομπή της τελειώνει.

Το «The Ellen DeGeneres Show» έκανε το ντεμπούτο του το 2003 και έχει κερδίσει πάνω από 60 βραβεία Emmy.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ