ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τόμας Μαρκλ: Απειλεί με νέες αποκαλύψεις εάν η Μέγκαν και ο Χάρι δεν του επιτρέψουν να δει το μωρό

Τόμας Μαρκλ: Απειλεί με νέες αποκαλύψεις εάν η Μέγκαν και ο Χάρι δεν του επιτρέψουν να δει το μωρό

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας Μαρκλ, δεν το βάζει κάτω και επιστρέφει, αποφασισμένος να δημιουργήσει και πάλι προβλήματα στην κόρη του και τη νέα της οικογένεια.

Αυτήν τη φορά, από τηλεοράσεως ζητά από την κόρη του να του επιτρέψει να δει την Λίλιμπετ Νταϊάνα, της ζητά συγγνώμη και παρακαλάει για ανακωχή, απειλεί όμως και να «βγάλει άπλυτα» στη φόρα.

Ο 76χρονος Μαρκλ δεν έχει μιλήσει με την κόρη του εδώ και τρία χρόνια. Οι επαφές τους σταμάτησαν μετά τις «αποκαλύψεις» που έκανε πριν τον βασιλικό γάμο. Τώρα, σε συνέντευξη για την εκπομπή «60 minutes» της Αυστραλίας, που θα προβληθεί την Κυριακή, ζητά συγνώμη για το «χαζό λάθος του» και ζητά ανακωχή.


«Δεν έχω μιλήσει μαζί της από την προπαραμονή του γάμου της», λέει στο τρέιλερ της συνέντευξης. Όταν ερωτήθηκε για το πώς έμαθε για τη γέννηση της Λίλιμπετ, απάντησε ότι το έμαθε από το ραδιόφωνο. «Θα απογοητευτώ πολύ αν δεν κρατήσω στην αγκαλιά μου την εγγονή μου», πρόσθεσε. Ο Τόμας φαίνεται στο τρέιλερ να ζητά συγχώρεση. Ταυτόχρονα, όμως, απειλεί: «Θέλετε άπλυτα; Είναι η πρώτη φορά που θα πω αυτά τα πράγματα», λέει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ