Άντονι Μπουρντέν: Νοικιάζεται το διαμέρισμα του τραγικού σεφ στο Μανχάταν
Ανανεώθηκε:
Το διαμέρισμα του Άντονι Μπουρντέν στο Μανχάταν, εκεί όπου έζησε για χρόνια ως τον τραγικο θάνατό του, είναι πλέον διαθέσιμο προς ενοικίαση.
Ο διάσημος σεφ ενοικίασε για πρώτη φορά τη χωριστή κατοικία των δύο υπνοδωματίων με τα δύο μπάνια το 2016 έναντι 13.000 δολαρίων το μήνα, μέχρι το θάνατό του το 2018.

@architecturaldigest.com
Τον Αύγουστο του 2018, δύο μήνες μετά την αυτοκτονία του Μπουρντέν, το διαμέρισμα, σύμφωνα με την Post, είχε βγει προς ενοικίαση έναντι 14.200 δολαρίων το μήνα.
Στις 17 Ιουνίου, τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Μπουρντέν, η κατοικία είναι πάλι προς ενοικίαση για 12.000 δολάρια το μήνα.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στο Time Warner Center στο Columbus Circle, που είναι πλέον γνωστό ως Deutsche Bank Center, και προσφέρει πανοραμική θέα στην πόλη και τον ποταμό Χάντσον.
Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός και κέντρο λόγω και της βροχής - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
08:22
Ο Ανδρουλάκης πέταξε το «γάντι» σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ: «Όποιος έχει άλλη στρατηγική να την παρουσιάσει στο συνέδριο» - Η εσωστρέφεια και οι αιχμές
08:19
Ανακαλύφθηκε παγωμένος «δίδυμος» της Γης – Τι συμβαίνει στον πλανήτη HD 137010 b
08:15
Ισχυροί άνεμοι κρατούν «δεμένα» τα πλοία στην Αττική - Ποια δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται
08:06