ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η σειρά The Witcher επιστρέφει στο Netflix - Το trailer του δεύτερου κύκλου

Η σειρά The Witcher επιστρέφει στο Netflix - Το trailer του δεύτερου κύκλου
Imdb

Tο Netflix αποκάλυψε την ημερομηνία που θα δώσει στους συνδρομητές τα επεισόδια της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν της σειράς φαντασίας The Witcher.

Ο Χένρι Καβίλ στο ρόλο του γητευτή επιστρέφει με νέα επεισόδια στις 17 Δεκεμβρίου. Μαζί με την ημερομηνία, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο επίσημο τρέιλερ για τη νέα σεζόν. Σε αυτό παρακολουθούμε τον Γητευτή να έχει επιτέλους υπό την προστασία του τη Σιρίλα.

Το The Witcher είναι η πιο επιτυχημένη σειρά του Netflix μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τηλεθέασης που δίνει κατά καιρούς η πλατφόρμα.

Τη σειρά φαντασίας παρακολούθησαν 76 εκατομμύρια νοικοκυριά τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας της, 10 εκατομμύρια περισσότερα από το La Casa De Papel που ακολουθεί και περίπου 55 εκατομμύρια περισσότερα από το The Crown.

Μπορεί το Netflix να ανακοίνωσε τη δεύτερη σεζόν του The Witcher, παράλληλα όμως έγινε γνωστό ότι αποφάσισε να ακυρώσει μια άλλη σειρά που κινείται σε παρόμοια «φανταστικά νερά».

Η σειρά Cursed, η οποία πραγματεύεται την ιστορία της στρογγυλής τραπέζης πριν ο Μέρλιν γίνει ασπρομάλλης γενειοφόρος, με τον θρύλο της «κυράς της λίμνης», της πρώτης πριγκίπισσας που επέλεξε το εξκάλιμπερ δεν θα έχει νέα επεισόδια.

Μετά τον πρώτο κύκλο, στον οποίο η Νίμουε, η πρωταγωνίστρια χάθηκε στα νερά ενός ποταμού, το Netflix αποφάσισε να ακυρώσει το δεύτερο κύκλο της σειράς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ