ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάννες 2021: Η Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ έπεσε θύμα ληστείας

Κάννες 2021: Η Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ έπεσε θύμα ληστείας
ΑΡ Photo

Η ηθοποιός Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «After Yang», έπεσε θύμα ληστείας στο φεστιβάλ Καννών, μία μέρα μετά την πρεμιέρα της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι την τελευταία μου μέρα στις Κάννες θα την περάσω στο αστυνομικό τμήμα», έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της.

Ληστές έκλεψαν κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ, ανάμεσα στα οποία και τη βέρα της μητέρας της, από το δωμάτιό της στο ξενοδοχείο Marriott στην Κρουαζέτ.

Η ληστεία συνέβη μέσα σε λίγα λεπτά, την ώρα που η Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ κατέβηκε στο εστιατόριο για πρωινό. Αμέσως μετά το συμβάν, η πρωταγωνίστρια μεταφέρθηκε στο Majestic, με ισχυρή συνοδεία σεκιούριτι, κάτι που απαίτησε η ίδια, καθώς στο φεστιβάλ έχει φέρει μαζί της και την ενός έτους κόρη της.

Οι αρχές υποθέτουν ότι η Τέιλορ-Σμιθ έγινε στόχος γιατί στην πρεμιέρα φορούσε πανάκριβα κοσμήματα του οίκου Gucci High Jewelry. Όπως συνηθίζεται, η πρωταγωνίστρια παρέδωσε τα κοσμήματα αμέσως μετά το τέλος της πρεμιέρας, αλλά οι ληστές ίσως θεώρησαν ότι θα τα έβρισκαν το επόμενο πρωί στο δωμάτιό της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στις Κάννες σημειώνονται ληστείες κοσμημάτων. Το 2013 το φεστιβάλ είχε αναστατωθεί από μία σειρά από κλοπές από δωμάτια ξενοδοχείων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ