ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Sex and the City revival: H Κάρι και ο Mr. Big και πάλι μαζί στην οθόνη

Sex and the City revival: H Κάρι και ο Mr. Big και πάλι μαζί στην οθόνη
ΗΒΟ Max

Πριν από λίγο καιρό ανακοινώθηκε το revival του «Sex and the City» που θα πάρει τη μορφή μίνι σειράς 10 επεισοδίων και θα προβληθεί στο ΗΒΟ Max.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Σίνθια Νίξον και η Κρίστιν Ντέιβις επιστρέφουν, η Κιμ Κατράλ όχι. Όμως, επιστρέφουν και αρκετοί παλιοί γνώριμοι της σειράς: ο «Εϊνταν», Τζον Κόρμπετ, ο Ντέιβιντ Εγκενμπεργκ -ο «Στιβ» της Μιράντα-, ο Ίβαν Χάντλερ -ο «Χάρι» της Σάρλοτ-, ο Μάριο Καντόνε -ο «Άντονι»- και ο Γούλι Γκάρσον -ο κολλητός φίλος της Κάρι, «Στάνφορντ».

Η μεγάλη επιτυχία των παραγωγών, όμως, ήταν ότι κατάφεραν να εξασφαλίσουν την επιστροφή του Κρις Νοθ, του «Mr. Big» της Κάρι Μπράντσο, ο οποίος αρχικά είχε αρνηθεί να συμμετάσχει στη σειρά, αλλά τελικά πείστηκε.

Η παραγωγή, που τον τελευταίο καιρό δίνει στη δημοσιότητα αρκετές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς, μας έδωσε και τις πρώτες εικόνες των δύο πρωταγωνιστών. Εικόνες που μάλλον δεν προκαλούν έκπληξη, καθώς η Κάρι είναι όπως την έχουμε συνηθίσει ενώ και ο «Mr. Big» μάλλον δεν έχει αλλάξει πολύ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ