ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νεκρή η πορνοστάρ Amber Rayne μετά από τις κατηγορίες της για βιασμό στην ερωτική βιομηχανία

Νεκρή η πορνοστάρ Amber Rayne μετά από τις κατηγορίες της για βιασμό στην ερωτική βιομηχανία
James Deen Blog

Νεκρή στο σπίτι της στο Sun Valley του Λος Άντζελες βρέθηκε η 31χρονη Amber Rayne, πρωταγωνίστρια σε περισσότερες από 500 ταινίες μόνο την τελευταία δεκαετία. Τα αίτια θανάτου της σταρ του ερωτικού κινηματογράφου δεν έχουν διευκρινιστεί καθώς εκκρεμεί η ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση.

Εάν κάτι απασχολεί περισσότερο τα media στην περίπτωση της Μeghan Wren όπως ήταν και το πραγματικό όνομα της είναι ότι ο θάνατος της έρχεται μετά την απόσυρση της από την πορνοβιομηχανίας εναντίον της οποίας είχε επιτεθεί για τις συνθήκες εργασίας στα γυρίσματα. Η Amber Rayne ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες που είχαν μιλήσει ανοιχτά κατά του φερόμενου ως βιαστή του πορνό James Deen κάποιους μήνες πριν στο The Daily Beast.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην ιστοσελίδα η Rayne είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και ξυλοδαρμού από τον πρωταγωνιστή της αμερικάνικης πορνοβιομηχανίας κατά τη διάρκεια γυρισμάτων το 2006 μετά από λεκτική τους αντιπαράθεση.

Μετά τη συνάδελφο της Stoya η Rayne είχε κατηγορήσει τον Deen για βίαιη συμπεριφορά αλλά εκείνος αρνήθηκε κάθε κατηγορία από συνολικά 10 επαγγελματίες του ερωτικού κινηματογράφου.

Η Rayne αποσύρθηκε από τη βιομηχανία το 2015 για να αφοσιωθεί στην επιχείρηση της με φάρμα αλόγων το 2015 ενώ ο άντρας που κατηγόρησε συνεχίζει να απασχολεί τη βιομηχανία του πορνό με τη συμπεριφορά αλλά και τις πρακτικές του αφού κλήθηκε να πληρώσει 77.875 δολάρια για υγειονομικές παραβιάσεις καθώς η εταιρία παραγωγής που διαθέτει δεν φρόντισε για τη χρήση προφυλακτικών ούτε απαίτησε ιατρικές εξετάσεις από όσους συμμετείχαν σε παραγωγές της εκθέτοντας τους σε ηπατίτιδα Β.

Ο James Deen ενοχλήθηκε από το πρόστιμο αλλά και τη στοχοποίηση απέναντι στο πρόσωπο του.

Σύμφωνα με τα διεθνή media η Rayne φέρεται να πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών ωστόσο ακόμη εκκρεμεί οποιαδήποτε επιβεβαίωση.

To όχι σημαίνει όχι

"Στα γυρίσματα σχεδόν με βίασε. Τον έχω δει να αρπάζει την Jessie Cox από τα μαλλιά και να την οδηγεί σε ένα απομονωμένο χώρο στα στούντιο της Kink (εταιρεία παραγωγής με την οποία συνεργάζεται ο Deen). Είχε συμπεριφορά ανθρώπου των σπηλαίων" είπε η πορνοστάρ Ashley Fires στην ιστοσελίδα The Daily Beast που έφερε το θέμα της κακοποίησης στην βιομηχανία του ερωτικού κινηματογράφου του Λος Άντζελες. "Προσπάθησε να με βιάσει μέσα στις τουαλέτες των στούντιο όταν έκανα μπάνιο” συνεχίζει ενώ συμπλήρωσε ότι είχε δεχθεί απειλές εάν μιλούσε ποτέ για αυτή του τη στρατηγική.

Οι κατηγορίες εις βάρος του άντρα που αναδείχθηκε από την ερωτική βιομηχανία για να περάσει και στη SFW κινηματογραφική παραγωγή δίπλα από τη Λίντσει Λόχαν στο The Canyons δεν είναι κάτι καινούργιο. Ήδη από το 2011 η πρώην πορνοσταρ Tori Lux είχε μιλήσει για κακοποίηση εις βάρος της σε γυρίσματα.

"Το σκληρό σεξ είναι μέρος της ζωής μου" δήλωσε ο ίδιος στον Observer σε ανύποπτο χρόνο ενώ κάποιες αναρτήσεις του στο Twitter δεν βοηθούν καθόλου τη θέση του.

Σκηνοθέτης και παραγωγός πολλών ερωτικών ταινιών που έχουν θεματική τους το σκληρό σεξ αλλά και τον (υποθετικό βάσει σεναρίου) “βιασμό” μπροστά στην κάμερα, ο Ντιν είναι ένας γνωστός άγνωστος για τις οργανώσεις των δικαιωμάτων της γυναίκας στις ΗΠΑ καθώς τον έχουν κατηγορήσει ότι καλλιεργεί πρότυπα υποτιμητικά.

“Αφού με χτύπησε στο κεφάλι,

όταν πήγα να ξεφύγω με άρπαξε από τα μαλλιά και έσπρωξε το πρόσωπό μου αρκετές φορές στα γεννητικά του όργανα πριν με ρίξει ξανά στο πάτωμα” λέει η Tori Lux στο The Daily Beast. “Mου επιτέθηκε και με υποβάθμισε, αφήνοντάς μου τραύματα που χρειάστηκαν χρόνια να επουλωθούν” πρόσθεσε.

Ο Bryan Sevilla που ο κόσμος του πορνό τον αποκαλεί Τζέιμς Ντιν απέφυγε να σχολιάσει τις κατηγορίες προτιμώντας να απαντήσει και εκείνος μέσω Twitter.

"Θέλω να διαβεβαιώσω τους φίλους μου, τους οπαδούς και τους συναδέλφους ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς και δυσφημιστικοί. Σέβομαι τις γυναίκες και τα όρια, τόσο στο επαγγελματικό πεδίο, όσο και στην προσωπική ζωή", έγραψε στην ανάρτηση του.

Στο πλευρό τους έχει βρεθεί ακόμη και η πρώην σύντροφος του πορνοστάρ Joanna Angel.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ