ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Introducing, Selma Blair»: Ένα ντοκιμαντέρ για τη μάχη της ηθοποιού με την πολλαπλή σκλήρυνση

«Introducing, Selma Blair»: Ένα ντοκιμαντέρ για τη μάχη της ηθοποιού με την πολλαπλή σκλήρυνση
ΑΡ Photo

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «Introducing Selma Blair», που πραγματεύεται την ζωή της Σέλμα Μπλερ, μετά την διάγνωσή της με πολλαπλή σκλήρυνση.

Η ηθοποιός διαγνώστηκε με την ασθένεια τον Αύγουστο του 2018 και όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, οι γιατροί της την είχαν συμβουλεύσει να «προετοιμάζεται για τον θάνατό της».

Όταν την συναντάμε στην αρχή του ντοκιμαντέρ, το οποίο καταγράφει την μάχη της με την ασθένεια, τα άκρα της αρνούνται να την υπακούσουν και ο λόγος της γίνεται μια σειρά από τραυλίσματα.

Η Μπλερ στέκεται απέναντι στην κάμερα αποκαλύπτοντας κάθε πλευρά του τρωτού εαυτού της, ανοίγοντας το σπίτι της, την ψυχή της και αφήνοντας τα δάκρυα της να τρέξουν και τον πόνο της να καταγραφεί.

Στο βίντεο η Σέλμα Μπλερ περιγράφει τα προβλήματα, που της έχει δημιουργήσει η φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει και στην συνέχεια, ενώ υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, την ακούμε να λέει: «Αισθάνομαι σα να παίζω με τον Τομ Χανκς στο Ναυαγό».

Στη συνέχεια μιλάει στο τηλέφωνο και για μία ακόμα φορά διακωμωδεί την κατάστασή της, λέγοντας: «Δεν μπορώ να σας μιλήσω αυτή την στιγμή, γυρίζουμε τις τελευταίες ημέρες της ζωής μου».

Η ηθοποιός κλείνει το τρέιλερ με μία σκηνή που τη δείχνει πεσμένη στο πάτωμα ενός δωματίου. «Προσπαθώ να δείχνω νεκρή για ένα δραματικό φινάλε», σχολιάζει η ίδια.

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις 15 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμο και στο κανάλι Discovery+ μία εβδομάδα αργότερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ