ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

The Crown: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του 5ου κύκλου

The Crown: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του 5ου κύκλου
Instagram

Τα γυρίσματα του 5ου κύκλου της πολύ επιτυχημένης σειράς «The Crown» του Netflix έχουν ήδη αρχίσει και στη δημοσιότητα έρχονται οι πρώτες φωτογραφίες.

Σε αυτόν τον κύκλο η ηθοποιός Ιμέλντα Στόντον υποδύεται τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' σε μεγαλύτερη ηλικία. Ο επίσημος λογαριασμός του The Crown στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τη λεζάντα «μια πρώτη ματιά στη νέα μας βασίλισσα Ελισάβετ Β', Ιμέλντα Στόντον».

Πριν από λίγες ημέρες, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα, τα οποία γίνονται στο Μάντκαφ της Σκωτίας.

Στην 5η σεζόν του The Crown θα δούμε και την 64χρονη ηθοποιό Λέσλι Μάνβιλ, η οποία θα πρωταγωνιστήσει ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα, ενώ ο 73χρονος Τζόναθαν Πράις θα αναλάβει το ρόλο του πρίγκιπα Φιλίππου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2021.

Οι δύο τελευταίοι κύκλοι του The Crown θα καλύπτουν την ιστορία της βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 μέχρι και το 2003, ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό ποιες στιγμές θα προβληθούν.

Μιλώντας για τη συμμετοχή της στη σειρά, η Ιμέλντα Στόντον παραδέχτηκε ότι «φοβήθηκε» να αναλάβει το ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ στο The Crown. Η 65χρονη ηθοποιός είπε ότι αντιμετωπίζει μια «επιπλέον πρόκληση» παίζοντας την πρόσφατη εκδοχή της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς θα είναι φρέσκια στο μυαλό του κοινού.

Μιλώντας στη The Sun, η Ιμέλντα Στόντον είπε: «Όταν η Κλερ (Φόι) ήταν στην πρώτη σεζόν, σε όλους μας έμοιαζε με κάτι ιστορικό. Μετά από αυτό, ακολούθησε η Ολίβια, και πάλι μοιάζει με κάτι ιστορικό. Τώρα ξεκινάμε το 1991 παίζοντας κάποιον πολύ πιο πρόσφατο. Αυτή είναι η επιπλέον πρόκληση που έχω, να λένε οι άνθρωποι λένε, "Ω, δεν νομίζω ότι είναι καθόλου έτσι"».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ