ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

The Crown: Ο Κάρολος και η Νταϊάνα της 5ης σεζόν (pics)

The Crown: Ο Κάρολος και η Νταϊάνα της 5ης σεζόν (pics)
ΑΡ Photo

Τις πρώτες εικόνες των ηθοποιών που θα υποδυθούν τον Κάρολο και τη Νταϊάνα στην πέμπτη σεζόν του The Crown, έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix.

Όπως συνέβη και στις περασμένες σεζόν, οι ηθοποιοί του The Crown αλλάζουν και ήδη ξέρουμε ότι στη θέση της Ολίβια Κόλμαν, στο ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ, θα δούμε την Ιμέλντα Στόντον.

Νέοι ηθοποιοί έρχονται να αναλάβουν στο The Crown και τους ρόλους του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Στο ρόλο της τελευταίας, τα χρόνια που οδήγησαν στο τραγικό της δυστύχημα στο Παρίσι, θα δούμε την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι.

Η Αυστραλή ηθοποιός έχει εμφανιστεί στο παρελθόν σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές, όπως ο «Υπέροχος Γκάτσμπι» και το blockbuster «Guardians of the Galaxy 2».

«Το πνεύμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, τα λόγια και οι πράξεις της ζουν στην καρδιά τόσων πολλών. Αποτελεί αληθινό προνόμιο και τιμή να συμμετέχω σε αυτή την εξαιρετική σειρά, η οποία με κράτησε από το πρώτο επεισόδιο», ήταν το σχόλιο της ηθοποιού μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της με το The Crown.

Η πέμπτη σεζόν του The Crown ενδεχομένως να περιλαμβάνει και την περιβόητη συνέντευξη της Νταϊάνα στο BBC.

Ο Ντομινίκ Γουέστ, γνωστός από τη συμμετοχή του στο The Wire και το The Affair, για το οποίο απέσπασε και μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα, αναλαμβάνει να ενσαρκώσει τον πρίγκιπα Κάρολο στην πέμπτη, αλλά και την έκτη σεζόν του The Crown.

Τον Ιούνιο έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός Τζόνι Λι Μίλερ θα υποδυθεί τον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό, Τζον Μέιτζον, ο οποίος έμεινε στο νούμερο 10 της οδού Ντάουνινγκ από το 1990 ως και το 1997.

Το The Crown ξεκίνησε γυρίσματα εντός του Ιουλίου, ενώ αναμένεται να βγει στον αέρα το 2022.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ