ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οικιακή βοηθός την κατηγορεί για βίαιη συμπεριφορά

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οικιακή βοηθός την κατηγορεί για βίαιη συμπεριφορά
ΑΡ Photo

Την ώρα που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αγωνίζεται για να πάρει τη ζωή της και πάλι στα χέρια της, μια από τις οικιακές βοηθούς της την κατηγορεί για βίαιη συμπεριφορά, ισχυριζόμενη ότι πέταξε ένα τηλέφωνο από τα χέρια της κατά τη διάρκεια τσακωμού.

Το TMZ αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος καβγάς σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα στο σπίτι της τραγουδίστριας στην Καλιφόρνια και η καταγγελία υποβλήθηκε στο γραφeίο του σερίφη της κομητείας Βεντούρα. Ο δικηγόρος της Σπίαρς, Μάθιου Ρoουζενγκάρντ αρνήθηκε ότι η τραγουδίστρια έκανε οτιδήποτε μεμπτό, όπως γράφει η Daily Mail.

«Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον θέμα για τα ταμπλόιντ, αλλά δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια υπερβολική αντίδραση που περιλαμβάνει το γνωστό ‘αυτός είπε, αυτή είπε’ σχετικά με ένα κινητό τηλέφωνο, χωρίς χτυπήματα και κανένα τραυματισμό», είπε στην εφημερίδα ο Ροουζενγκάρντ.

Η οικιακή βοηθός της Σπίαρς κατήγγηλε ότι είχε πάει ένα από τα σκυλιά της τραγουδίστριας στον κτηνίατρο. Όταν επέστρεψε στο σπίτι γύρω στις 10:25 το πρωί της Δευτέρας, βρέθηκε -κατά δήλωσή της- αντιμέτωπη με την τραγουδίστρια και οι δύορ ους τσακώθηκαν. Κατά τη διάρκεια του καυγά η Σπίαρς άρπαξε ένα κινητό τηλέφωνο από τα χέρια της γυναίκας, σύμφωνα με την ίδια.

Το περιστατικό και η δημοσιοποίησή του προφανώς δεν βοηθάει τον αγώνα της Σπίαρς να τερματίσει την κηδεμονία του πατέρα της, ο οποίος ελέγχει τη ζωή και τα οικονομικά της εδώ και 13 χρόνια. Και γι αυτό, προκαλεί απορίες.

Την περασμένη εβδομάδα, ο 69χρονος Τζέιμι Σπίαρς ανακοίνωσε στο δικαστήριο ότι σχεδιάζει να παραιτηθεί από το ρόλο του ως κηδεμόνας της κόρης του, αλλά με τους δικούς του όρους και όχι άμεσα. «Απλώς θέλω τη ζωή μου πίσω. Και πέρασαν 13 χρόνια. Φτάνει πια», είπε στο δικαστήριο η ίδια η Σπίαρς τον περασμένο Ιούνιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ