ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόρενς: Περιμένει το πρώτο της παιδί

Τζένιφερ Λόρενς: Περιμένει το πρώτο της παιδί
ΑP Photo

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς περιμένει το πρώτο της μωρό από το σύζυγό της, διευθυντή γκαλερί τέχνης, Κουκ Μαρόνι. Εκπρόσωπος της ηθοποιού επιβεβαίωσε την είδηση της εγκυμοσύνης της στο People.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο Κουκ Μαρόνι παντρεύτηκαν στο αρχοντικό Belcourt του Νιούπορτ, χτισμένο το 1894 από τον Αμερικανό αρχιτέκτονα Ρίτσαρντ Μόρις Χαντ, 8 μήνες μετά τον αρραβώνα τους.

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι μόλις τον γνώρισε ένιωσε αμέσως πως θέλει να τον παντρευτεί.

«Δεν ξέρω, ξεκίνησα σκεπτόμενη τα πολύ βασικά. Είναι καλός; Είναι ευγενικός; Πώς με κάνει να νιώθω; Και τότε κατάλαβα πως είναι ο ένας. Ακούγεται ίσως χαζό αλλά ισχύει. Όταν τον βρεις, το νιώθεις. Είναι ο πιο σπουδαίος άνθρωπος που έχω γνωρίσει και νιώθω τιμή που θα γίνω μία Μαρόνι».

Το ζευγάρι έχει κρατήσει την κοινή ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Τζένιφερ πρωταγωνιστεί στην ταινία για το Netflix «Don't Look Up», σε σκηνοθεσία Άνταμ ΜακΚέ, μαζί με μια σειρά από μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένων των Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μέριλ Στριπ, Τζόνα Χιλ, Κέιτ Μπλάνσετ, Αριάνα Γκράντε, Μαρκ Ράιλανς, Τάιλερ Πέρι, και Τιμοτέ Σαλαμέ.

Ίσως είναι η ταινία της χρονιάς για τη streaming υπηρεσία. Η ταινία αναφέρεται σε μια πιθανή φυσική καταστροφή και στην απάθεια της ανθρωπότητας που φαίνεται να αδιαφορεί για τον επικείμενο κίνδυνο.

Το Don't Look Up αναμένεται να κυκλοφορήσει στη μεγάλη οθόνη στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 10 Δεκεμβρίου πριν από την πρεμιέρα στο Netflix την παραμονή των Χριστουγέννων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ