ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έλον Μασκ και Grimes δηλώνουν «ημι-χωρισμένοι» αλλά αγαπιούνται ακόμη

Έλον Μασκ και Grimes δηλώνουν «ημι-χωρισμένοι» αλλά αγαπιούνται ακόμη
ΑP Photo

Ο Έλον Μασκ και η τραγουδίστρια Grimes φαίνεται ότι αποφάσισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης να χωρίσουν. Ή σχεδόν να χωρίσουν.

Ο ιδρυτής του Space X μίλησε στο Page Six για τη σχέση του με τη μητέρα του 16 μηνών γιου του, X Æ A-Xii: «Είμαστε ημι-χωρισμένοι, αλλά ακόμη αγαπιόμαστε, συναντιόμαστε συχνά και είμαστε καλά».

«Ο λόγος είναι ότι η δουλειά μου στη SpaceX και την Tesla απαιτεί να βρίσκομαι κυρίως στο Texas ή να ταξιδεύω στο εξωτερικό και η δουλειά της Grimes είναι κυρίως στο Λος Άντζελες. Μένει μαζί μου τώρα και ο μικρός X είναι στο διπλανό δωμάτιο», συνέχισε ο μεγιστάνας.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στο Met Gala που έγινε πριν λίγες ημέρες. Η Grimes εμφανίστηκε αρχικά ασυνόδευτη, ο Μασκ εμφανίστηκε αργότερα και οι δύο τους ήταν μαζί στο πάρτι που οργάνωσε ο επιχειρηματίας μετά το event.

Η Grimes στο Met Gala @ΑP Photo

Λίγες μέρες αργότερα ο Μασκ εμφανίστηκε σε άλλο πάρτι μόνος του. Η Grimes αυτήν την περίοδο είναι απασχολημένη στα γυρίσματα της σειράς «Alter Ego» του Fox.

Στο παρελθόν ο Μασκ υπήρξε παντρεμένος με τη συγγραφέα Τζαστίν Ουίλσον, με την οποία απέκτησε 4 παιδιά, ενώ παντρεύτηκε δύο φορές την πρωταγωνίστρια της σειράς «Westworld», Ταλούλα Ρίλεϊ. Είχε επίσης σχέση με την Άμπερ Χερντ μετά το τέλος του γάμου της με τον Τζόντι Ντεπ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ