ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

ΜTV Movie Αwards: Σαρλίζ Θερόν, Ντι Κάπριο και Star Wars οι μεγάλοι νικητές

ΜTV Movie Αwards: Σαρλίζ Θερόν, Ντι Κάπριο και Star Wars οι μεγάλοι νικητές

Με το έβδομο επεισόδιο του Πολέμου των Άστρων, το διθυραμβικό στα ταμεία Star Wars: The Force Awakens να κυριαρχεί στη βραδιά των κινηματογραφικών βραβείων του MTV η Καλιφόρνια γιόρτασε την έβδομη τέχνη όπως την εκτιμούν οι millennials.

H τελετή απονομής που έγινε στο στούντιο της Warner Bros στο Λος Άντζελες είχε όλα όσα περίμενε κανείς. Εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, την Ariana Grande να επισημαίνει ότι είναι η γατούλα της μουσικής σκηνής και τη Σαρλίζ Θερόν να είναι η αδιαφιλονίκητη πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

Τα MTV Movie Awards με τις αντισυμβατικές κατηγορίες βραβείων που απονέμει το κοινό του έφερε τρόπαια στην 40χρονη Νοτιοαφρικανή για την ερμηνεία της στο Mad Max: Ο Δρόμος Της Οργής, στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο για την Επιστροφή, την 24χρονη Βρετανίδα ηθοποιός Ντέιζι Ρίντλεϊ του Star Wars ως Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη της χρονιάς , την 26χρονη Αμερικανίδα Μπρι Λάρσον για το Δωμάτιο, τον απίθανο χιουμορίστα Ράιαν Ρέινολντς που απέσπασε το βραβείο καλύτερης κωμικής ερμηνείας για το Deadpool αλλά και τον επίσης αστείο Κρις Πρατ για την ερμηνεία του στο Jurassic World.

Επιπλέον η Τζένιφερ Λόρενς αναδείχθηκε Καλύτερη Ηρωίδα ως Κάτνις Έβερντιν Στα Παιχνίδια Πείνα, ο Άνταμ Ντράιβερ κέρδισε (παράλογα) το βραβείο Καλύτερου κακού ως Κάιλο Ρεν στη Δύναμη που επιστρέφει του Star Wars ενώ Καλύτερη μάχη αναδείχθηκε εκείνη ανάμεσα στον Deadpool και τον Ajax στην κωμωδία υπερδράσης Deadpool.

Ο Γουίλ Σμιθ πήρε το βραβείο Generation Award, η Amy Pohler το βραβείο Virtual Performance για τα Μυαλά που Κουβαλάς ενώ το ντοκιμαντέρ Amy, εύλογα κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία του.

Την τελετή απονομής παρουσίασαν οι Ντουέιν Τζόνσον και Κέβιν Χαρτ ενώ ανάμεσα σε όσους τίμησαν τη βραδιά ήταν οι Τζέσικα Τσάστεϊν, Cara Delevingne, Tζάρεντ Λέτο αλλά και το δίδυμο του modeling όπως το ορίζουν τα social media, Gigi Hadid και Κένταλ Τζένερ που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, χρειάστηκε όχι έναν αλλά δύο ανθρώπους για να δέσουν τη μπότα της.

Πιο ενδιαφέρον από το τελευταίο το αποκλειστικό κλιπ από την ταινία Ομάδα Αυτοκτονίας (Suicide Squad) που μάλλον θα είναι η περιπέτεια που θα χαρίσει εκρήξεις στη μεγάλη οθόνη του καλοκαιριού.

Αυτή είναι η λίστα όλων των νικητών μιας βραδιάς για την κινηματογραφική βιομηχανία των blockbuster

Movie of the Year: Star Wars: The Force Awakens

MTV Generation Award: Will Smith

Comedic Genius Award: Melissa McCarthy

Best Male Performance: Leonardo DiCaprio, The Revenant

Best Female Performance: Charlize Theron, Mad Max: Fury Road

Breakthrough Performance: Daisy Ridley, Star Wars: The Force Awakens

True Story: Straight Outta Compton

Documentary: Amy

Best Comedic Performance: Ryan Reynolds, Deadpool

Best Fight: Deadpool (Ryan Reynolds) vs. Ajax (Ed Skrein), Deadpool

Best Kiss: Rebel Wilson & Adam DeVine, Pitch Perfect 2

Best Villain: Adam Driver, Star Wars: The Force Awakens

Best Action Performance: Chris Pratt, Jurassic World

Best Virtual Performance: Amy Poehler, Inside Out

Ensemble Cast: Pitch Perfect 2

Best Hero: Jennifer Lawrence, The Hunger Games: Mockingjay—Part 2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ