ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ και Μέγκαν Φοξ σε νέα παραγωγή που γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη

Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ και Μέγκαν Φοξ σε νέα παραγωγή που γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη έχει μπει πλέον στο χάρτη των κινηματογραφικών παραγωγών, με τη μια διεθνή ταινία μετά την άλλη να κάνει στην πόλη γυρίσματα.

Στα τέλη Οκτωβρίου αναμένεται να αρχίσουν στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της νέας μεγάλης χολιγουντιανής παραγωγής, στην οποία πρωταγωνιστούν αρκετοί αστέρες της μεγάλης οθόνης. Η Millenium Films επέλεξε την πόλη για τα γυρίσματα της τέταρτης κατά σειρά ταινίας «Οι Αναλώσιμοι». Το αμερικανικό franchise δράσης που συνυπογράφει ο Σιλβέστερ Σταλόνε, έχει σημειώσει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία στα box office.

Όπως ανακοίνωσε, μέσω Facebook, o τομεάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Θάνος, στην πόλη θα βρεθούν για τις ανάγκες των γυρισμάτων οι Τζέισον Στέιθαμ, Μέγκαν Φοξ, Άντι Γκαρσία, Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον και Τόνι Τζάα.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί και ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος έχει και τον βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά των ταινιών. Η εταιρεία θα προσπαθήσει να μην γίνουν γυρίσματα μέσα στην πόλη, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να χρειαστεί.

«Είναι action pact ταινία, γεμάτη δράση, εκρήξεις. Έχουν διάφορες σκηνές που περιλαμβάνουν κυνηγητά με αυτοκίνητα και συζητούν με την Τροχαία, με τους δήμους και την περιφέρεια για το πώς θα το στήσουν όλο αυτό», είπε στο Voria.gr ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), Πάνος Κουάνης και πρόσθεσε πως τα γυρίσματα της ταινίας θα διαρκέσουν ως τα τέλη Νοεμβρίου.

Ήδη βρίσκεται στην πόλη ένα συνεργείο από το Λονδίνο για τα special effects και τις ειδικές σκηνές. «Έχουν στήσει στη Θέρμη ένα τεράστιο πλατό και φτιάχνουν αυτή τη στιγμή μία πολεμική φρεγάτα 100 επί 30, για να γυρίσουν μία πολύ μεγάλη σκηνή δράσης. Και μετά τις 20 του μήνα περιμένουμε τον Άντι Γκαρσία, τον Τζέισον Στέιθαμ, τη Μέγκαν Φοξ, τον 50 Cent, τον Ντολφ Λούνγκρεν και μια πλειάδα άλλων ηθοποιών», συμπλήρωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ