ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Σκοτ Ίστγουντ διάδοχος του Πολ Γουόκερ στο Fast & Furious 8

O Σκοτ Ίστγουντ διάδοχος του Πολ Γουόκερ στο Fast & Furious 8

Τον γνωρίσαμε τον Οκτώβριο του 2013 όταν ο 27χρονος τότε γιος του Κλιντ Ίστγουντ, Σκοτ, φωτογραφήθηκε στο περιοδικό Town And Country για να αναδειχθεί στον viral διάδοχο της αρρενωπότητας που ο πατέρας του Επιθεωρητής Κάλαχαν άπλωσε στη μεγάλη οθόνη.

Σήμερα, ο 30χρονος ζεν πρεμιέ γίνεται ο διάδοχος του Πολ Γούοκερ στο κινηματογραφικό franchise με γκάζια Fast & Furious 8.

Ο Σκοτ επιβεβαίωσε την είδηση μέσω μίας ανάρτησης του στο Instagram γράφοντας τα καλύτερα για την κινηματογραφική σειρά, το καστ των ηθοποιών, αλλά και για τον άδικο χαμό του καρδιακού φίλου του Πολ Γουόκερ. “Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια πόσο συγκινημένος είμαι για το επόμενο Fast & Furious. Για μένα, η ταινία είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία κινηματογραφική σειρά. Είναι μια κληρονομιά”, έγραψε ο 30χρονος απόγονος του σκληροτράχηλου Κλιντ.

https://www.instagram.com/p/p

Μια σχέση αδελφική

“Ο Πολ ήταν στενός μου φίλος. Έχουμε κάνει μαζί σερφ, έχουμε κάνει ταξίδια και υπήρξε τεράστιο πρότυπο για μένα, επηρέασε τη ζωή μου όταν ήμουν νεότερος. Εξακολουθεί να είναι” έγραψε ο Σκοτ για τον φίλο του, που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2013.

“Ήταν ο μεγάλος μου αδελφός. Το να εντάσσομαι στην ταινία, και στην ιστορία του Πολ, αλλά και στην οικογένεια των ηθοποιών που παίζουν σ’ αυτήν, είναι ένα όνειρο που έγινε αληθινό” συμπλήρωσε ο άντρας που προτιμούσε να κυκλοφορεί στο Χόλιγουντ ως Σκοτ Ριβς, χρησιμοποιώντας το επώνυμο της μητέρας του πριν το ημίγυμνο, viral ντεμπούτο του.

Άνετος με τον τίτλο του gay icon

Συμβιβασμένος με το sex appeal του o Σκότ Ίστγουντ δεν έχει πρόβλημα που είναι ένα gay icon των ημερών μας (“Δεν κάνω διακρίσεις ανάμεσα στους θαυμαστές μου. Οι θαυμαστές είναι θαυμαστές και οι γκέι άντρες είναι υπέροχοι” έχει πει σε συνέντευξη του για να συμπληρώσει “Θα ήθελα κάποια στιγμή να παίξω έναν γκέι χαρακτήρα. Υποστηρίζω τον γκέι γάμο. Νομίζω πως όλοι πρέπει να είναι ικανοί να είναι μαζί με όποιον θέλουν. Ακριβώς όπως πιστεύει και ο πατέρας μου. Είναι ένας εντελώς φιλελεύθερος άνθρωπος - πιστεύει πως πρέπει να αφήσουμε τον κόσμο να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει.”) ενώ θα εξακολουθεί να κάνει αναρτήσεις στο Instagram με ημίγυμνες λήψεις του.

“Eίμαι από την Καλιφόρνια και εδώ η ζέστη είναι αφόρητη” έχει πει. “Ζω κοντά στην παραλία. Κάνω σερφ, ψαρεύω, κολυμπάω. Οι στιγμές αυτές είναι στιγμιότυπα της ζωής μου από την καθημερινότητα που μοιράζομαι με τους φίλους μου” συμπλήρωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ