ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Μόνος στο σπίτι»: Η Lego μόλις έφτιαξε το πιο εντυπωσιακό της παιχνίδι (pics)

«Μόνος στο σπίτι»: Η Lego μόλις έφτιαξε το πιο εντυπωσιακό της παιχνίδι (pics)
LEGO

Οι κινηματογραφικές περιπέτειες του Κέβιν ΜακΚέλιστερ, στην ταινία «Μόνος στο Σπίτι» γίνονται παιχνίδι για παιδιά, αλλά μάλλον περισσότερο για μεγάλους, καθώς για να στήσει κανείς το νέο δημιούργημα της LEGO, πέρα από το να πληρώσει 250 δολάρια πρέπει και να μοντάρει 3.955 τουβλάκια...

Το παιχνίδι δεν είναι μια απλή αναπαράσταση του διάσημου κινηματογραφικού σπιτιού, αλλά είναι γεμάτο από λεπτομέρειες που παραπέμπουν στις πιο γνωστές σκηνές της ταινίας.

@LEGO

Ο Κέβιν μπορεί να κατέβει τα σκαλιά με το έλκηθρό του, ας πούμε, ή να μεταμφιέσει σε ανθρώπους το τρενάκι και το πικάπ, όπως ακριβώς έκανε και όταν ήθελε να φαίνεται ότι δεν ήταν «Μόνος στο Σπίτι».

@LEGO

Το σπίτι ανοίγει, σαν κουκλόπιστο και κάθε όροφος μπορεί να αφαιρεθεί ώστε να υπάρχει πρόσβαση στους υπόλοιπους.

Το σετ είναι απόλυτα ολοκληρωμένο και περιλαμβάνει κάποια στοιχεία που δεν έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν από τη LEGO, όπως το άνοιγμα στην πόρτα για να μπαίνει η γάτα.

@LEGO

Το σετ θα βγει στην αγορά την 1η Νοεμβρίου και όχι τυχαία: Θα είναι ένα πολύ θελκτικό δώρο για τα Χριστούγεννα, περίοδο κατά την οποία εξάλλου διαδραματίζεται και η υπόθεση της περίφημης ταινίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ